Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Arabalı sinema etkinliğinde bu akşam ‘Türk İşi Dondurma’ filmi gösterilecek

KÜLTÜR-SANAT 17.05.2020 - 14:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Arabalı sinema etkinliğinde bu akşam ‘Türk İşi Dondurma’ filmi gösterilecek

Korona virüs önlemleri nedeniyle sinemaya gidemeyen Nevşehirliler, bu akşam yine Nevşehir Belediyesi’nin düzenlediği arabalı sinema etkinliğinde buluşacak.
  Korona virüs önlemleri nedeniyle sinemaya gidemeyen Nevşehirliler, bu akşam yine Nevşehir Belediyesi’nin düzenlediği arabalı sinema etkinliğinde buluşacak. Saat 21.30’da başlayacak ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan etkinlikte “Türk İşi Dondurma” filmi gösterilecek.   Cumartesi akşamı “Müslüm” filmi ile ilki gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören arabalı sinema etkinliği bu akşamda devam edecek.   Bektik Mahallesi’ndeki Kamyon ve Tır Garajı’nda yapılacak ve saat 21.30’da başlayacak olan film gösterimine tüm vatandaşlar ücretsiz olarak katılabilecek.   Etkinlik boyunca araçlarından inmeden kurulan dev ekrandan “Türk İşi Dondurma” filmini izleyecek olan vatandaşlara Nevşehir Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunulacak.
Korona virüs önlemleri nedeniyle sinemaya gidemeyen Nevşehirliler, bu akşam yine Nevşehir Belediyesi’nin düzenlediği arabalı sinema etkinliğinde buluşacak.

 

Korona virüs önlemleri nedeniyle sinemaya gidemeyen Nevşehirliler, bu akşam yine Nevşehir Belediyesi’nin düzenlediği arabalı sinema etkinliğinde buluşacak. Saat 21.30’da başlayacak ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan etkinlikte “Türk İşi Dondurma” filmi gösterilecek.

 

Cumartesi akşamı “Müslüm” filmi ile ilki gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören arabalı sinema etkinliği bu akşamda devam edecek.

 

Bektik Mahallesi’ndeki Kamyon ve Tır Garajı’nda yapılacak ve saat 21.30’da başlayacak olan film gösterimine tüm vatandaşlar ücretsiz olarak katılabilecek.

 

Etkinlik boyunca araçlarından inmeden kurulan dev ekrandan “Türk İşi Dondurma” filmini izleyecek olan vatandaşlara Nevşehir Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.