Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

APAK Gıda Çalışma Hayatındaki Milli Seferberliğini İşçi Çıkarmak mı Anladı

NEVŞEHİR 27.03.2017 - 10:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

APAK Gıda Çalışma Hayatındaki Milli Seferberliğini İşçi Çıkarmak mı Anladı

Ülkemizde T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” başlattı.
Ülkemizde T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik”  başlattı.   APAK GIDA A.Ş'ye Heyet Uğramadı mı ? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik”  kapsamından bakanlık bürokratları kent kent gezerek bu hususu anlatıyor. Geçtiğimiz günlerde Çalışma Hayatında Milli Seferberlik ilan edildiğini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bürokratları  Nevşehir ilimizde de bir çok STK ve kurumlara anlatmışlardı.   15 Temmuz sonrası ülkemizin birliği ve dirliği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla adeta bayram havasında başlatılan bu Seferberliğe destek veren işyerleri olurken aksine davranan işyerleri de olmaktadır.   15 Temmuz gecesinde millet darbe kalkışmasına dur demese belki elinizdeki o iş yerleri, fabrikalar ve holdingler olmayacaktı.   İŞÇİ ÇIKARMALAR KASITLI MI ?   Nevşehir ilinde faaliyet gösteren APAK Gıda A.Ş’de son zamanlarda ilginç işten çıkarmalar olduğu iddia edildi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığı bilenen APAK Gıda sahibinin bu olaylardan bilgisi var mıdır bilinmez ancak Ülkemiz genelinde birlik ve beraberlik için Çalışma Hayatında Milli Seferberlik ilan edildiği şu günler de bu işten çıkarmaların ve işçi kıyımları kimler tarafından ve neden yapıldığı merak konusu oldu.   Lale Haber olarak APAK Gıdaya soruyoruz !   Son 6 ay içinde Nevşehir Acıgöl fabrikanız dahil olmak üzere kaç işçi çıkardınız ?   Çalışma Hayatında Milli Seferberlik ilan edilmesi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığı bildiğimiz APAK Gıda sahibinin bu işçi çıkarmalarından haberdar mı ?   Eğer haberdar ise ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan işçi alımlarını kolaylaştırmak için Çalışma Hayatında Milli Seferberlik ilan etmesi sizleri hiç ilgilendirmiyor mu ? Yoksa bu hususa art niyetli mi yaklaşıyorsunuz !    Nevşehir genelinde son 6 ay içinde işçi çıkarmaları yapan iş yerleri, fabrikalar ve kurumlar İŞKUR Müdürlüğü, Nevşehir SGK Müdürlüğü veya yetkili kurumlarca inceleniyor mu ? İşçiler kasten mi çıkarılıyor.   Milli seferberlik kapsamında, halka hesabı kimler verecek !   
Ülkemizde T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” başlattı.

Ülkemizde T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik”  başlattı.

 

APAK GIDA A.Ş'ye Heyet Uğramadı mı ?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik”  kapsamından bakanlık bürokratları kent kent gezerek bu hususu anlatıyor. Geçtiğimiz günlerde Çalışma Hayatında Milli Seferberlik ilan edildiğini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bürokratları  Nevşehir ilimizde de bir çok STK ve kurumlara anlatmışlardı.

 

15 Temmuz sonrası ülkemizin birliği ve dirliği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla adeta bayram havasında başlatılan bu Seferberliğe destek veren işyerleri olurken aksine davranan işyerleri de olmaktadır.

 

15 Temmuz gecesinde millet darbe kalkışmasına dur demese belki elinizdeki o iş yerleri, fabrikalar ve holdingler olmayacaktı.

 

İŞÇİ ÇIKARMALAR KASITLI MI ?

 

Nevşehir ilinde faaliyet gösteren APAK Gıda A.Ş’de son zamanlarda ilginç işten çıkarmalar olduğu iddia edildi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığı bilenen APAK Gıda sahibinin bu olaylardan bilgisi var mıdır bilinmez ancak Ülkemiz genelinde birlik ve beraberlik için Çalışma Hayatında Milli Seferberlik ilan edildiği şu günler de bu işten çıkarmaların ve işçi kıyımları kimler tarafından ve neden yapıldığı merak konusu oldu.

 

Lale Haber olarak APAK Gıdaya soruyoruz !

 

Son 6 ay içinde Nevşehir Acıgöl fabrikanız dahil olmak üzere kaç işçi çıkardınız ?

 

Çalışma Hayatında Milli Seferberlik ilan edilmesi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığı bildiğimiz APAK Gıda sahibinin bu işçi çıkarmalarından haberdar mı ?

 

Eğer haberdar ise ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan işçi alımlarını kolaylaştırmak için Çalışma Hayatında Milli Seferberlik ilan etmesi sizleri hiç ilgilendirmiyor mu ? Yoksa bu hususa art niyetli mi yaklaşıyorsunuz ! 

 

Nevşehir genelinde son 6 ay içinde işçi çıkarmaları yapan iş yerleri, fabrikalar ve kurumlar İŞKUR Müdürlüğü, Nevşehir SGK Müdürlüğü veya yetkili kurumlarca inceleniyor mu ? İşçiler kasten mi çıkarılıyor.

 

Milli seferberlik kapsamında, halka hesabı kimler verecek ! 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.