Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ambulans Kaza Yaptı; 6 Yaralı

GÜNCEL 29.10.2016 - 21:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ambulans Kaza Yaptı; 6 Yaralı

Nevşehir’de bu akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.
  Nevşehir’de bu akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre bu akşam saatlerine Nevşehir’in Avanos ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Kalaba’dan hasta alarak Nevşehir Devlet Hastanesine gelmekte olan Muhammed Dinç yönetiminde ki  ambulans ile plakası öğrenilemeyen araç ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle takla atan ambulansta bulunan 3 sağlık personeli ve bir hasta yaralandı. Meydana gelen trafik kazası sonrasında Muhammed Dinç,  Kezban Esen, Mustafa Esen, Dudu Gözen ve ismi öğrenilemeyen iki kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslar ile Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken durumu ağır olan bir yaralı ise Kayseri’ye sevk edildi. 
Nevşehir’de bu akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

 

Nevşehir’de bu akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre bu akşam saatlerine Nevşehir’in Avanos ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Kalaba’dan hasta alarak Nevşehir Devlet Hastanesine gelmekte olan Muhammed Dinç yönetiminde ki  ambulans ile plakası öğrenilemeyen araç ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle takla atan ambulansta bulunan 3 sağlık personeli ve bir hasta yaralandı. Meydana gelen trafik kazası sonrasında Muhammed Dinç,  Kezban Esen, Mustafa Esen, Dudu Gözen ve ismi öğrenilemeyen iki kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslar ile Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken durumu ağır olan bir yaralı ise Kayseri’ye sevk edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.