Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altıok, Kılıçdaroğlu ile online toplantıya katıldı

NEVŞEHİR 29.12.2020 - 14:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Altıok, Kılıçdaroğlu ile online toplantıya katıldı

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı online toplantıda yer aldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı online toplantıda yer aldı.     Başkan Altok toplantıya ilişkin, "Güneydoğu Anadolu ve İç Anadolu Bölgesi Belediye Başkanları olarak, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Seyit Torun ile Zoom üzerinden çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı için daha çok çalışma sözü verdik" değerlendirmesinde bulundu.    
Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı online toplantıda yer aldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı online toplantıda yer aldı.  

 

Başkan Altok toplantıya ilişkin, "Güneydoğu Anadolu ve İç Anadolu Bölgesi Belediye Başkanları olarak, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Seyit Torun ile Zoom üzerinden çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı için daha çok çalışma sözü verdik" değerlendirmesinde bulundu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.