Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altıok, canlı yayın programına katıldı

İLÇELER 12.01.2021 - 13:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Altıok, canlı yayın programına katıldı

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, ulusal bir kanalın canlı yayın programına konuk oldu.
  NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, ulusal bir kanalın canlı yayın programına konuk oldu.     Altıok, "Halk TV canlı yayınında Serhan Asker’in hazırlayıp sunduğu Görkemli Hatıralar programına katılım sağladık. 2021 UNESCO Hacı Bektaş Veli Anma Yılı kapsamında yıl boyu bu tip etkinliklerle, Hünkar Hacı Bektaş Veli’nin Evrensel Dostluk ve Barış Felsefesini tüm dünyaya anlatmaya çalışacağız" diye konuştu.   
Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, ulusal bir kanalın canlı yayın programına konuk oldu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, ulusal bir kanalın canlı yayın programına konuk oldu.  

 

Altıok, "Halk TV canlı yayınında Serhan Asker’in hazırlayıp sunduğu Görkemli Hatıralar programına katılım sağladık. 2021 UNESCO Hacı Bektaş Veli Anma Yılı kapsamında yıl boyu bu tip etkinliklerle, Hünkar Hacı Bektaş Veli’nin Evrensel Dostluk ve Barış Felsefesini tüm dünyaya anlatmaya çalışacağız" diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.