Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldızlı Şampiyonlar Üniversite Tercihlerini Yaptı

EĞİTİM 24.07.2017 - 21:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldızlı Şampiyonlar Üniversite Tercihlerini Yaptı

Altınyıldız Liselerinde Üniversite tercihlerine devam ediliyor.
Altınyıldız Liselerinde Üniversite tercihlerine devam ediliyor. Şampiyonlar; Hacettepe Tıp, Boğaziçi Üniversitesi ve Çapa Tıp Fakültelerine tercihlerini yaptılar.   Altınyıldızlı LYS birincilerinden Ayşe Berna Demir,” 14 yıl Altınyıldız Koleji’nde eğitim aldım. Türkiye 284.lüğü derecesini kazanarak Hacettepe Tıp Fakültesi’ne inşallah yerleşeceğim.   Derslerimizde, etütlerimizde, kurslarımızla bire bir çalışmalarımızla bu güzel başarıları elde ettik.   Başarımdaki en büyük pay, okulum, ailem ve öğretmenlerimdir. Arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.   Derslerimizde, etütlerimizde, kurslarımızla bire bir çalışmalarımızla bu güzel başarıları elde ettik.   2017 LYS Nevşehir birincilerinden Sude Korucu Altınyıldız Koleji’ni ziyaret ederek yönetici, öğretmen, personel ve arkadaşlarına teşekkür etti.   Sude Korucu; “ 2017 LYS’de çeşitli puan türlerinde Türkiye 707.,731.. ve 948.si derecelerini kazandım.Bu zorlu süreçte her zaman yanımda olan ve beni destekleyen aileme ,arkadaşlarıma ,öğretmenlerime teşekkür ederim.14 yıldır Altınyıldız ailesinin bir parçası olduğum için çok mutluyum.Tercihlerim Boğaziçi Üniversitesi ve Galatasaray Üniversitesi’nden yana olacak.   Bu sene sınava girecek arkadaşlarım; YGS’yi erkenden bitirip LYS ‘ye çalışırlarsa ve yıl boyunca morallerini yüksek tutarlarsa bu yıorucu seneyi rahatlıkla atlatacaklarıdır”.dedi.   Altınyıldızlı şampiyonlardan Nurettin Duymuş, Türkiye 1081.oldum. Tercihlerimi şu şekilde yaptım 1.Tercihim İstanbul Tıp Fakültesi, 2.Tercihim Cerrappaşa Tıp Fakülyesi,3.Tercihim Marmara Tıp Fakültesi olarak yaptım.   Öncelikle beni bu seviyeye getiren okul yöneticilerime, öğretmenlerime ve aileme çok teşekkür ederim. Altınyıldız Kolejinde okumaktan gurur duyuyorum. Altınyıldız Koleji Fen Lisesinde okurken dışarıdan hiçbir takviye almadan öğretmenlerimi ve derslerimi düzenli bir şekilde takip ettim. Ayrıca okul kurslarına katılarak bu başarıya ulaştım.Emeği geçen herkese teşekkür ederim.”dedi.    
Altınyıldız Liselerinde Üniversite tercihlerine devam ediliyor.

Altınyıldız Liselerinde Üniversite tercihlerine devam ediliyor. Şampiyonlar; Hacettepe Tıp, Boğaziçi Üniversitesi ve Çapa Tıp Fakültelerine tercihlerini yaptılar.

 

Altınyıldızlı LYS birincilerinden Ayşe Berna Demir,” 14 yıl Altınyıldız Koleji’nde eğitim aldım. Türkiye 284.lüğü derecesini kazanarak Hacettepe Tıp Fakültesi’ne inşallah yerleşeceğim.

 

Derslerimizde, etütlerimizde, kurslarımızla bire bir çalışmalarımızla bu güzel başarıları elde ettik.

 

Başarımdaki en büyük pay, okulum, ailem ve öğretmenlerimdir. Arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

 

Derslerimizde, etütlerimizde, kurslarımızla bire bir çalışmalarımızla bu güzel başarıları elde ettik.

 

2017 LYS Nevşehir birincilerinden Sude Korucu Altınyıldız Koleji’ni ziyaret ederek yönetici, öğretmen, personel ve arkadaşlarına teşekkür etti.

 

Sude Korucu; “ 2017 LYS’de çeşitli puan türlerinde Türkiye 707.,731.. ve 948.si derecelerini kazandım.Bu zorlu süreçte her zaman yanımda olan ve beni destekleyen aileme ,arkadaşlarıma ,öğretmenlerime teşekkür ederim.14 yıldır Altınyıldız ailesinin bir parçası olduğum için çok mutluyum.Tercihlerim Boğaziçi Üniversitesi ve Galatasaray Üniversitesi’nden yana olacak.

 

Bu sene sınava girecek arkadaşlarım; YGS’yi erkenden bitirip LYS ‘ye çalışırlarsa ve yıl boyunca morallerini yüksek tutarlarsa bu yıorucu seneyi rahatlıkla atlatacaklarıdır”.dedi.

 

Altınyıldızlı şampiyonlardan Nurettin Duymuş, Türkiye 1081.oldum. Tercihlerimi şu şekilde yaptım 1.Tercihim İstanbul Tıp Fakültesi, 2.Tercihim Cerrappaşa Tıp Fakülyesi,3.Tercihim Marmara Tıp Fakültesi olarak yaptım.

 

Öncelikle beni bu seviyeye getiren okul yöneticilerime, öğretmenlerime ve aileme çok teşekkür ederim. Altınyıldız Kolejinde okumaktan gurur duyuyorum. Altınyıldız Koleji Fen Lisesinde okurken dışarıdan hiçbir takviye almadan öğretmenlerimi ve derslerimi düzenli bir şekilde takip ettim. Ayrıca okul kurslarına katılarak bu başarıya ulaştım.Emeği geçen herkese teşekkür ederim.”dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.