Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldızda Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

EĞİTİM 27.10.2016 - 23:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldızda Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Altınyıldız Kreş Ve Anaokulunda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı
Altınyıldız Kreş Ve Anaokulunda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı Altınyıldız Kreş ve Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan "Bayrak ve Atatürk" temalı etkinliklerle okul koridorları ve panoları güncellenerek süslendi. Okul içerisinde tam bir bayram havası estirildi. 10. Yıl Marşı eşliğinde bayraklı şapkalarını takan çocuklarımız ellerinde Türk Bayrakları ile pasta kesim törenine katıldılar.   Çocuklarda vatan, millet, bayrak ve Atatürk sevgisi ve bilinci uyandırmak amacıyla hafta boyu etkinliklerimiz devam edecektir.     Altınyıldız Kreş ve Anaokulu ailesi adına tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz. denildi  
Altınyıldız Kreş Ve Anaokulunda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Altınyıldız Kreş Ve Anaokulunda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı


Altınyıldız Kreş ve Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan "Bayrak ve Atatürk" temalı etkinliklerle okul koridorları ve panoları güncellenerek süslendi. Okul içerisinde tam bir bayram havası estirildi. 10. Yıl Marşı eşliğinde bayraklı şapkalarını takan çocuklarımız ellerinde Türk Bayrakları ile pasta kesim törenine katıldılar.

 


Çocuklarda vatan, millet, bayrak ve Atatürk sevgisi ve bilinci uyandırmak amacıyla hafta boyu etkinliklerimiz devam edecektir.

 

 


Altınyıldız Kreş ve Anaokulu ailesi adına tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz. denildi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.