Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız Liselerinde Üniversite Sınavı Denemeleri Başladı

EĞİTİM 21.09.2017 - 12:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız Liselerinde Üniversite Sınavı Denemeleri Başladı

Altınyıldız Kolejinde 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilk haftası yoğun bir şekilde devam ediyor.
    10. ve 11.sınıf öğrencileri, öğretmenleri tarafından özenle hazırlanan hazır bulunuşluluk sınavı ile 12.sınıf öğrencileri ise birinci YGS deneme sınavı ile tatil döneminde ve yaz kurslarında gerçekleştirdikleri çalışmaları değerlendiriyor.   Altınyıldız Koleleji’nde yapılan açıklama şu şekilde;   Sınav sonrasında deneme sınav sonuçlarının öğretmenlerimiz tarafından incelenek öğrencilerimizin konu eksiklikleri, hafta sonu kurslarımız ve birebir etütlerimizle tamamlanacaktır.   Önceki yıllarda elde edilen başarılarımızı daha da ileriye taşıma amacında olan öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize başarılar dileriz.   2017 YGS ve LYS'de Nevşehir birinciliklerini kazanarak, Türkiye'nin en seçkin Üniversitelerine yerleşen öğrencilerimize Üniversite öğrenimlerinde üstün başarılar dileriz.
Altınyıldız Kolejinde 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilk haftası yoğun bir şekilde devam ediyor.

 

 

10. ve 11.sınıf öğrencileri, öğretmenleri tarafından özenle hazırlanan hazır bulunuşluluk sınavı ile 12.sınıf öğrencileri ise birinci YGS deneme sınavı ile tatil döneminde ve yaz kurslarında gerçekleştirdikleri çalışmaları değerlendiriyor.

 

Altınyıldız Koleleji’nde yapılan açıklama şu şekilde;

 

Sınav sonrasında deneme sınav sonuçlarının öğretmenlerimiz tarafından incelenek öğrencilerimizin konu eksiklikleri, hafta sonu kurslarımız ve birebir etütlerimizle tamamlanacaktır.

 

Önceki yıllarda elde edilen başarılarımızı daha da ileriye taşıma amacında olan öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize başarılar dileriz.

 

2017 YGS ve LYS'de Nevşehir birinciliklerini kazanarak, Türkiye'nin en seçkin Üniversitelerine yerleşen öğrencilerimize Üniversite öğrenimlerinde üstün başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.