MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız Kolejinden YGS ve LYS Hazırlıklarına Devam

EĞİTİM 25.02.2017 - 11:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız Kolejinden YGS ve LYS Hazırlıklarına Devam

Her yıl YGS ve LYS de Nevşehir birinciliklerini kazanarak,Türkiye’nin seçkin Üniversitelerine öğrencilerini yerleştirme başarısı gösteren Altınyıldızda ,2017 YGS ve LYS sınavlarına yönelik çalışmalar artırılarak devam ediyor.
Her yıl YGS ve LYS de Nevşehir birinciliklerini kazanarak,Türkiye’nin seçkin Üniversitelerine öğrencilerini yerleştirme başarısı gösteren Altınyıldızda ,2017 YGS ve LYS sınavlarına yönelik çalışmalar artırılarak devam ediyor.   2017 YGS Sınavlarına hazırlık sürecinde, yirmiyi aşkın deneme sınavının gerçekleştirildiği Altınyıldız Kolejinde Türkiye Geneli deneme sınavlarına bir yenisi daha ekleniyor.   Altınyıldız Koleji’nde 2017 YGS'ye kısa bir süre kala 05.02.2017 Pazar Günü Saat: 10.00'da Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinde gerçekleştirilecek deneme sınavı yapılacak.   Bu güne kadar düzenlenen YGS formatında gerçekleştirilen deneme sınavlarında öğrencilerimizin elde ettiği başarılar, bizleri gururlandırmaktadır.   YGS öncesi prova niteliğinde olan bu sınavlar, 2017 YGS ve LYS'de öğrencilerimizin elde etmesini beklediğimiz büyük başarılara yönelik inancımızı güçlendirmektedir.   Öğrencilerin başarısının arttırılması için hertürlü tedbirin alındığı Altınyıldız Eğitim Kurumlarında Deneme Sınavları yapılan programlara göre devam etmektedir.   Bu süreçte öğrencilerimizin akademik başarıları açısından ihtiyaç duyguğu her konuda titizlikle sürdürülen çalışmalar, her yıl olduğu gibi öğrencilerimizin ve okulumuzun başarılarını daha da yukarılara taşımaktadır.   YGS ve LYS sınavlarına daha sağlıklı hazırlanabilmek için Altınyıldız Koleji Rehberlik Servisi ve öğretmenleri tarafından hazırlanan birebir etüt, soru çözümü ve haftasonu kurs programı uygulanıyor.   Öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen programda, Altınyıldız Koleji öğrenci ve öğretmenleri daha başarılı bir gelecek için çalışmalarını fedakarca sürdürmektedir.   Başarılarla dolu geçmişimiz bugünümüze ışık tutmaktadır.   2016 YGS ve LYS Nevşehir birinciliklerini kazanarak Türkiye’nin en başarılı okulları arasında yer alan Altınyıldız Koleji öğrencileri, yerleştirme sonuçlarında Türkiye’nin en gözde Üniversitelerini kazanma başarısı gösterdiler.   Mezun verdiğimiz 15 yılda 88’i Tıp Fakültesi olmak üzere toplam 981 öğrencimizi Türkiye’nin en seçkin Üniversitelerine yerleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz.   LYS Nevşehir Şampiyonu öğrencilerimiz; 8 Tıp, 5 Diş, 7 Hukuk, 3 Fizik Tedavi Reh. ,Eczacılık, Diyetisyenlik, 50 Mühendislik-Mimarlık, 41 Eğitim, İşletme,İktisat Ve Diğer Fakülteler olmak üzere Türkiye'nin seçkin üniversitelerine yerleşmişlerdir.  
Her yıl YGS ve LYS de Nevşehir birinciliklerini kazanarak,Türkiye’nin seçkin Üniversitelerine öğrencilerini yerleştirme başarısı gösteren Altınyıldızda ,2017 YGS ve LYS sınavlarına yönelik çalışmalar artırılarak devam ediyor.

Her yıl YGS ve LYS de Nevşehir birinciliklerini kazanarak,Türkiye’nin seçkin Üniversitelerine öğrencilerini yerleştirme başarısı gösteren Altınyıldızda ,2017 YGS ve LYS sınavlarına yönelik çalışmalar artırılarak devam ediyor.

 

2017 YGS Sınavlarına hazırlık sürecinde, yirmiyi aşkın deneme sınavının gerçekleştirildiği Altınyıldız Kolejinde Türkiye Geneli deneme sınavlarına bir yenisi daha ekleniyor.

 

Altınyıldız Koleji’nde 2017 YGS'ye kısa bir süre kala 05.02.2017 Pazar Günü Saat: 10.00'da Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinde gerçekleştirilecek deneme sınavı yapılacak.

 

Bu güne kadar düzenlenen YGS formatında gerçekleştirilen deneme sınavlarında öğrencilerimizin elde ettiği başarılar, bizleri gururlandırmaktadır.

 

YGS öncesi prova niteliğinde olan bu sınavlar, 2017 YGS ve LYS'de öğrencilerimizin elde etmesini beklediğimiz büyük başarılara yönelik inancımızı güçlendirmektedir.

 

Öğrencilerin başarısının arttırılması için hertürlü tedbirin alındığı Altınyıldız Eğitim Kurumlarında Deneme Sınavları yapılan programlara göre devam etmektedir.

 

Bu süreçte öğrencilerimizin akademik başarıları açısından ihtiyaç duyguğu her konuda titizlikle sürdürülen çalışmalar, her yıl olduğu gibi öğrencilerimizin ve okulumuzun başarılarını daha da yukarılara taşımaktadır.

 

YGS ve LYS sınavlarına daha sağlıklı hazırlanabilmek için Altınyıldız Koleji Rehberlik Servisi ve öğretmenleri tarafından hazırlanan birebir etüt, soru çözümü ve haftasonu kurs programı uygulanıyor.

 

Öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen programda, Altınyıldız Koleji öğrenci ve öğretmenleri daha başarılı bir gelecek için çalışmalarını fedakarca sürdürmektedir.

 

Başarılarla dolu geçmişimiz bugünümüze ışık tutmaktadır.

 

2016 YGS ve LYS Nevşehir birinciliklerini kazanarak Türkiye’nin en başarılı okulları arasında yer alan Altınyıldız Koleji öğrencileri, yerleştirme sonuçlarında Türkiye’nin en gözde Üniversitelerini kazanma başarısı gösterdiler.

 

Mezun verdiğimiz 15 yılda 88’i Tıp Fakültesi olmak üzere toplam 981 öğrencimizi Türkiye’nin en seçkin Üniversitelerine yerleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

 

LYS Nevşehir Şampiyonu öğrencilerimiz; 8 Tıp, 5 Diş, 7 Hukuk, 3 Fizik Tedavi Reh. ,Eczacılık, Diyetisyenlik, 50 Mühendislik-Mimarlık, 41 Eğitim, İşletme,İktisat Ve Diğer Fakülteler olmak üzere Türkiye'nin seçkin üniversitelerine yerleşmişlerdir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.