Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız Koleji Öğrencisi Taekwondo'da Bölge 3. sü Oldu

SPOR 02.05.2016 - 13:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız Koleji Öğrencisi Taekwondo'da Bölge 3. sü Oldu

Nevşehir Altınyıldız koleji öğrencilerinden Murat Ceyhan düzenlenen bölge tekvando şampiyonasında bölge üçüncü olduç
Özel Altınyıldız Koleji öğrencisinin taekwondo şampiyonasında bölge üçüncüsü olmasıyla ilgili yazılı bir açıklama yapıldı. Altınyıldız Koleji tarafından yapılan yazılı açıklama aynen şu şekilde;   27-29 Nisan tarihleri arasında yapılan Okul Sporları Genç Kız-Erkek Taekwondo grup müsabakalarında Anadolu Lisesi 10-C sınıfı öğrencilerimizden Murat Ceylan Bölge 3.sü olmuştur.   Giresunda yapılan Müsabakaya 27 ilimizden 302 Sporcu katılmıştır.Üçüncülük madalyası olan öğrencimizi,onu yetiştiren başta antrenörleri Recep Işık ve Ahmet Çetin olmak üzere ailesini ve tüm öğretmenlerimizi kutluyoruz.   Türkiye Şampiyonasında öğrencimize başarılar dileriz. dedi 
Nevşehir Altınyıldız koleji öğrencilerinden Murat Ceyhan düzenlenen bölge tekvando şampiyonasında bölge üçüncü olduç

Özel Altınyıldız Koleji öğrencisinin taekwondo şampiyonasında bölge üçüncüsü olmasıyla ilgili yazılı bir açıklama yapıldı. Altınyıldız Koleji tarafından yapılan yazılı açıklama aynen şu şekilde;

 

27-29 Nisan tarihleri arasında yapılan Okul Sporları Genç Kız-Erkek Taekwondo grup müsabakalarında Anadolu Lisesi 10-C sınıfı öğrencilerimizden Murat Ceylan Bölge 3.sü olmuştur.

 

Giresunda yapılan Müsabakaya 27 ilimizden 302 Sporcu katılmıştır.Üçüncülük madalyası olan öğrencimizi,onu yetiştiren başta antrenörleri Recep Işık ve Ahmet Çetin olmak üzere ailesini ve tüm öğretmenlerimizi kutluyoruz.

 

Türkiye Şampiyonasında öğrencimize başarılar dileriz. dedi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.