Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız Koleji Öğrencilerinden Mülteci Çocuklara Yardım Kampanyası

EĞİTİM 04.05.2016 - 14:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız Koleji Öğrencilerinden Mülteci Çocuklara Yardım Kampanyası

Nevşehir Özel Altınyıldız Koleji 9.Sınıf öğrencilerinin sınıf  başkanlarının önderliğinde mülteci  çocuklar için yardım kampanyası başlatıldı.     Altınyıldız Koleji Öğrencileri Yaptıkları konuşmada; İç savaşlar nedeniyle binlerce insan hayatını kaybetti, birçok insanın da evsiz yurtsuz kaldılar. Baskı ve zulümden kaçarak ülkemize sığınan mülteci kardeşlerimizin sıkıntılarına merhem olabilmek için yardım kampanyası başlattık. Bizler zulme uğrayan mazlum kardeşlerimizin destekçileri olarak onlara yardımlarımızı ulaştırmak için canla başla çalışacağız.     Elbise,oyuncak ve maddi yardımlarımızın mülteci kardeşlerimizin yaralarına  bir nebze de olsun merhem olacağını düşünüyoruz ve en başta biz öğrenciler olmak üzere başlattığımız bu kampanyada hayırsever halkımızın da desteklerini bekliyoruz" dediler.    

Nevşehir Özel Altınyıldız Koleji 9.Sınıf öğrencilerinin sınıf  başkanlarının önderliğinde mülteci  çocuklar için yardım kampanyası başlatıldı.

 

 

Altınyıldız Koleji Öğrencileri Yaptıkları konuşmada; İç savaşlar nedeniyle binlerce insan hayatını kaybetti, birçok insanın da evsiz yurtsuz kaldılar. Baskı ve zulümden kaçarak ülkemize sığınan mülteci kardeşlerimizin sıkıntılarına merhem olabilmek için yardım kampanyası başlattık. Bizler zulme uğrayan mazlum kardeşlerimizin destekçileri olarak onlara yardımlarımızı ulaştırmak için canla başla çalışacağız.

 

 

Elbise,oyuncak ve maddi yardımlarımızın mülteci kardeşlerimizin yaralarına  bir nebze de olsun merhem olacağını düşünüyoruz ve en başta biz öğrenciler olmak üzere başlattığımız bu kampanyada hayırsever halkımızın da desteklerini bekliyoruz" dediler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.