Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız İlköğretim Okulunda Veli Toplantıları Başladı

EĞİTİM 10.09.2017 - 13:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız İlköğretim Okulunda Veli Toplantıları Başladı

Altınyıldız İlköğretim Kurumunda 2017-2018 öğretim yılı birinci veli toplantıları başladı.
Özel Altınyıldız İlköğretim okulunda 2017-2018 eğitim öğretim yılı veli toplantıları başladı. Öğrenci velilerinin büyük ilgi gösterdiği yeni yılın ilk toplantısında 1,5 ve 8.sınıf veli toplantıları gerçekleştirildi.   09 Eylül Cumartesi günü 1.sınıflar saat 10.00, 5.sınıflar 13.00 ve 8. sınıflar için ise 16.00’da yapılan veli toplantılarına veliler büyük ilgi gösterdi.   Okul Müdürü  Mehmet Eravcı’nın Altınyıldız İlköğretim Kurumu Konferans Salonunda yapmış olduğu konuşmanın ardından sınıflara geçen velilerimize sene başı hazırlıkları (Ders içerikleri, Deneme sınavları, Ders araç-gereçleri,Kıyafet ,Servis,Kaynak yayınlar) ve eğitim öğretim yılı boyunca yapılacak çalışmalarla(Kültür –Sanat Faaliyetleri,Yıl içi Sosyal Faaliyetler) ilgili bilgiler verildi.   1.sınıflar için 11-15 Eylül tarihleri arasında yapılacak uyum günleri ve 8.sınıflar için yine 15 Ağustos’ta başlayan Dershanesiz Eğitim modelini benimseyen Altınyıldız İlköğretim Okulu TEOG öğrencileri için hazırlamış olduğu Kurs programı hakkında velilere bilgiler verildi. 
Altınyıldız İlköğretim Kurumunda 2017-2018 öğretim yılı birinci veli toplantıları başladı.

Özel Altınyıldız İlköğretim okulunda 2017-2018 eğitim öğretim yılı veli toplantıları başladı. Öğrenci velilerinin büyük ilgi gösterdiği yeni yılın ilk toplantısında 1,5 ve 8.sınıf veli toplantıları gerçekleştirildi.

 

09 Eylül Cumartesi günü 1.sınıflar saat 10.00, 5.sınıflar 13.00 ve 8. sınıflar için ise 16.00’da yapılan veli toplantılarına veliler büyük ilgi gösterdi.

 

Okul Müdürü  Mehmet Eravcı’nın Altınyıldız İlköğretim Kurumu Konferans Salonunda yapmış olduğu konuşmanın ardından sınıflara geçen velilerimize sene başı hazırlıkları (Ders içerikleri, Deneme sınavları, Ders araç-gereçleri,Kıyafet ,Servis,Kaynak yayınlar) ve eğitim öğretim yılı boyunca yapılacak çalışmalarla(Kültür –Sanat Faaliyetleri,Yıl içi Sosyal Faaliyetler) ilgili bilgiler verildi.

 

1.sınıflar için 11-15 Eylül tarihleri arasında yapılacak uyum günleri ve 8.sınıflar için yine 15 Ağustos’ta başlayan Dershanesiz Eğitim modelini benimseyen Altınyıldız İlköğretim Okulu TEOG öğrencileri için hazırlamış olduğu Kurs programı hakkında velilere bilgiler verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.