Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınsoy Bahçeli köyündeydi

SİYASET 21.01.2021 - 13:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Altınsoy Bahçeli köyündeydi

Cumhuriyet Halk Partisi Ürgüp İlçe Başkanı Fulya Gülşen Altınsoy, Pandemi koşullarına rağmen fırsat buldukça ilçeye bağlı köy ve kasabalarda halkın sorunlarını dinlemeye devam ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi Ürgüp İlçe Başkanı Fulya Gülşen Altınsoy, Pandemi koşullarına rağmen fırsat buldukça ilçeye bağlı köy ve kasabalarda halkın sorunlarını dinlemeye devam ediyor.     Ürgüp İlçesine bağlı Bahçeli köyünde köy sakinleriyle bir araya gelen CHP Ürgüp İlçe Başkanı Fulya Gülşen Altınsoy, yörede depoculuk yapan esnaflarında sorunlarını dinledi.     Depoculuğun oldukça zor ve bir hayli masraflı bir iş olduğuna dikkat çeken Başkan Altınsoy, "Depoculuk masraflı ve zor, ama bölgemizde de önemli geçim kaynaklarından biri. Bahçeli köyünde depoculuk emsallerine nazaran oldukça zor şartlarda yapılabiliyor. Üstelik ruhsat almakta zor. Çok zaman alıyor. Dolayısıyla bu durum yatırımcıyı başka yerlere yönlenmeye itiyor. Bahçeli köyünde depoculuk yapan esnaflarımızın bu sorunlarına bir çözüm üretilmesini bekliyoruz" açıklamalarında bulundu.    
Cumhuriyet Halk Partisi Ürgüp İlçe Başkanı Fulya Gülşen Altınsoy, Pandemi koşullarına rağmen fırsat buldukça ilçeye bağlı köy ve kasabalarda halkın sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi Ürgüp İlçe Başkanı Fulya Gülşen Altınsoy, Pandemi koşullarına rağmen fırsat buldukça ilçeye bağlı köy ve kasabalarda halkın sorunlarını dinlemeye devam ediyor.  

 

Ürgüp İlçesine bağlı Bahçeli köyünde köy sakinleriyle bir araya gelen CHP Ürgüp İlçe Başkanı Fulya Gülşen Altınsoy, yörede depoculuk yapan esnaflarında sorunlarını dinledi.  

 

Depoculuğun oldukça zor ve bir hayli masraflı bir iş olduğuna dikkat çeken Başkan Altınsoy, "Depoculuk masraflı ve zor, ama bölgemizde de önemli geçim kaynaklarından biri. Bahçeli köyünde depoculuk emsallerine nazaran oldukça zor şartlarda yapılabiliyor. Üstelik ruhsat almakta zor. Çok zaman alıyor. Dolayısıyla bu durum yatırımcıyı başka yerlere yönlenmeye itiyor. Bahçeli köyünde depoculuk yapan esnaflarımızın bu sorunlarına bir çözüm üretilmesini bekliyoruz" açıklamalarında bulundu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.