Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınışık, 'Peygamberimizin övgüsüne mazhar olmuş fethi kutluyoruz'

GÜNCEL 29.05.2020 - 11:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Altınışık, 'Peygamberimizin övgüsüne mazhar olmuş fethi kutluyoruz'

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Aldulgani Altınışık, İstanbul’un fethinin 567. yıl dönümü nedeni ile bir mesaj yayımladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Aldulgani Altınışık, İstanbul’un fethinin 567. yıl dönümü nedeni ile bir mesaj yayımladı.   Mesajında, İstanbul’un tarih boyunca birçok milletin sahip olmak istediği önemli bir şehir olduğunu vurgulayan Başkan Altınışık “Peygamber Efendimiz (SAV)’in “İstanbul bir gün fetih olunacaktır. Onu fetheden asker ne güzel askerdir. Onu fetheden kumandan ne güzel kumandandır” Hadis-i Şerifi ile İslam dünyası için farklı bir önem kazanan bu kutlu şehrin fethi, İslam’ın bir neferi olan aziz Türk Milletine nasip olmuştur. Üstün dehasıyla, genç yaşta İstanbul’u fetheden büyük komutan ve devlet adamı Fatih Sultan Mehmet Han’ın bu zaferi Türkün gücünü ve zekasını bir kez daha tüm dünyaya kanıtlamış, fetihten sonra gösterdiği adalet ve hoşgörüyle de tarihteki eşsiz yerini almıştır. İstanbul’un fethi sadece bir yerin fethedilmesi veya kazanılmış bir savaş olmayıp dünya tarihine ve medeniyetine yön vermiş bir hadisedir. Fetih ile sadece şehir değil, gönüller de fethedilmiştir. Bu düşüncelerle İstanbul’un fethinin 567. yıl dönümünü kutluyoruz” ifadelerini kullandı.
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Aldulgani Altınışık, İstanbul’un fethinin 567. yıl dönümü nedeni ile bir mesaj yayımladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Aldulgani Altınışık, İstanbul’un fethinin 567. yıl dönümü nedeni ile bir mesaj yayımladı.

 

Mesajında, İstanbul’un tarih boyunca birçok milletin sahip olmak istediği önemli bir şehir olduğunu vurgulayan Başkan Altınışık “Peygamber Efendimiz (SAV)’in “İstanbul bir gün fetih olunacaktır. Onu fetheden asker ne güzel askerdir. Onu fetheden kumandan ne güzel kumandandır” Hadis-i Şerifi ile İslam dünyası için farklı bir önem kazanan bu kutlu şehrin fethi, İslam’ın bir neferi olan aziz Türk Milletine nasip olmuştur. Üstün dehasıyla, genç yaşta İstanbul’u fetheden büyük komutan ve devlet adamı Fatih Sultan Mehmet Han’ın bu zaferi Türkün gücünü ve zekasını bir kez daha tüm dünyaya kanıtlamış, fetihten sonra gösterdiği adalet ve hoşgörüyle de tarihteki eşsiz yerini almıştır. İstanbul’un fethi sadece bir yerin fethedilmesi veya kazanılmış bir savaş olmayıp dünya tarihine ve medeniyetine yön vermiş bir hadisedir. Fetih ile sadece şehir değil, gönüller de fethedilmiştir. Bu düşüncelerle İstanbul’un fethinin 567. yıl dönümünü kutluyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.