MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınışık, 'Engellilerimize sahip çıkmak insani ve vicdani sorumluluğumuzdur'

GÜNCEL 03.12.2020 - 10:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Altınışık, 'Engellilerimize sahip çıkmak insani ve vicdani sorumluluğumuzdur'

Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık yayımladığı mesajda engellilere toplum olarak sahip çıkmanın vicdani ve insani bir görev olduğuna dikkat çekti.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık yayımladığı mesajda engellilere toplum olarak sahip çıkmanın vicdani ve insani bir görev olduğuna dikkat çekti.     Altınışık, “Engelli vatandaşlarımızın eğitimden, sağlığa, spor ve kültürel faaliyetlerden sosyal yaşam alanlarına kadar her türlü ihtiyaçlarını gerek evlerinde gerekse engelsiz yaşam merkezlerinde karşılayabilmelerine yönelik hayata geçirilen uygulamaların sayısı her geçen gün artmaktadır. Bu gelişmeler başta engelli vatandaşlarımız olmak üzere engelli yakınları bakımından son derece anlamlı ve önemli gelişmelerdir. Sadece engelli kardeşlerimiz ve ailelerinin değil toplumun bütün fertlerini ilgilendiren engellilik, bu konu hakkında herkese bilinçli olmanın yanı sıra çeşitli görevler de yüklemektedir. Engellilerimize verilmesi gereken önem, bizlere zorda olana yardım etmeyi öngören inancımızın ve sahip olduğumuz kadim kültürümüzün bir gereğidir. Engelli vatandaşlarımıza saygı, sevgi ve şefkatle, insan onuruna yaraşır yaklaşımlar sergilemek, toplumda yaşayan tüm bireylerin eşit olduğuna inanarak bu inancı günlük yaşamımızda uygulamak en temel insani ve vicdani sorumluluklarımızdandır. Dünya Engelliler Günü vesilesiyle bütün engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine hayır ve iyiliklerle dolu yarınlar diliyor, en kalbi duygularımla, sevgi ve saygıyla selamlıyorum” ifadelerinde bulundu. 
Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık yayımladığı mesajda engellilere toplum olarak sahip çıkmanın vicdani ve insani bir görev olduğuna dikkat çekti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık yayımladığı mesajda engellilere toplum olarak sahip çıkmanın vicdani ve insani bir görev olduğuna dikkat çekti.  

 

Altınışık, “Engelli vatandaşlarımızın eğitimden, sağlığa, spor ve kültürel faaliyetlerden sosyal yaşam alanlarına kadar her türlü ihtiyaçlarını gerek evlerinde gerekse engelsiz yaşam merkezlerinde karşılayabilmelerine yönelik hayata geçirilen uygulamaların sayısı her geçen gün artmaktadır. Bu gelişmeler başta engelli vatandaşlarımız olmak üzere engelli yakınları bakımından son derece anlamlı ve önemli gelişmelerdir. Sadece engelli kardeşlerimiz ve ailelerinin değil toplumun bütün fertlerini ilgilendiren engellilik, bu konu hakkında herkese bilinçli olmanın yanı sıra çeşitli görevler de yüklemektedir. Engellilerimize verilmesi gereken önem, bizlere zorda olana yardım etmeyi öngören inancımızın ve sahip olduğumuz kadim kültürümüzün bir gereğidir. Engelli vatandaşlarımıza saygı, sevgi ve şefkatle, insan onuruna yaraşır yaklaşımlar sergilemek, toplumda yaşayan tüm bireylerin eşit olduğuna inanarak bu inancı günlük yaşamımızda uygulamak en temel insani ve vicdani sorumluluklarımızdandır. Dünya Engelliler Günü vesilesiyle bütün engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine hayır ve iyiliklerle dolu yarınlar diliyor, en kalbi duygularımla, sevgi ve saygıyla selamlıyorum” ifadelerinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.