Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Alt yapı liglerinden sadece ikisi tamamlanabildi

SPOR 06.06.2020 - 12:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Alt yapı liglerinden sadece ikisi tamamlanabildi

Nevşehir'de Korona virüs futbol organizasyonlarının bir çoğunun tamamlanabilmesine de engel oldu.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de Korona virüs futbol organizasyonlarının bir çoğunun tamamlanabilmesine de engel oldu.   Mart ayında ülke genelinde alınan tedbirler nedeniyle Nevşehir'de alt yapı liglerinin bir çoğu da oynanamadı. Sadece iki alt yapı ligi tamamlanabildi.   Nevşehir ASKF Genel Başkanı Mustafa Avcı, salgın sürecinin başlamasından önce U-14 liginin Nevşehir Belediye Spor'un şampiyonluğu ile U-19 Liginin ise Kapadokya Nevşehir Spor'un şampiyonluğu ile tamamlanabildiğini ifade etti.
Nevşehir'de Korona virüs futbol organizasyonlarının bir çoğunun tamamlanabilmesine de engel oldu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de Korona virüs futbol organizasyonlarının bir çoğunun tamamlanabilmesine de engel oldu.

 

Mart ayında ülke genelinde alınan tedbirler nedeniyle Nevşehir'de alt yapı liglerinin bir çoğu da oynanamadı. Sadece iki alt yapı ligi tamamlanabildi.

 

Nevşehir ASKF Genel Başkanı Mustafa Avcı, salgın sürecinin başlamasından önce U-14 liginin Nevşehir Belediye Spor'un şampiyonluğu ile U-19 Liginin ise Kapadokya Nevşehir Spor'un şampiyonluğu ile tamamlanabildiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.