MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Aldemir’den 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi mesajı

GÜNCEL 18.03.2021 - 16:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Aldemir’den 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi mesajı

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği TÜRSAB BTK Kapadokya Başkanı Talip Aldemir açıklama yaparak 18 Mart şehitlerini andı ve Çanakkale Zaferini kutladı.
  Türkiye Seyahat Acentaları Birliği TÜRSAB BTK Kapadokya Başkanı Talip Aldemir açıklama yaparak 18 Mart şehitlerini andı ve Çanakkale Zaferini kutladı.    Başkan Aldemir açıklamasında “Çanakkale’de başarıya ulaşan kolektif ruh göstermiştir ki, dünyada bu milletin var oluş iradesini kıracak hiç bir güç yoktur. Çanakkale'de ortaya konulan bu sarsılmaz vatan sevgisi, bu millet olma bilinci en büyük zenginliğimiz, en büyük gücümüzdür. İnanıyorum ki o yüksek ruh, o millet olma şuuru ve o vatan sevgisi bu topraklar üzerinde ebediyen var olacaktır.   Milletimiz, tarihin zorlu sınavlarından geçerek bugünlere ulaşmıştır. Millet olarak imkânsızlıklar içindeyken bile 'Çanakkale Geçilmez' dedirten sağlam bir inancın, sarsılmaz bir ruhun mirasçılarıyız. Aydınlık geleceğimizin teminatı dün olduğu gibi bugün de işte bu ruhtur, bu inançtır. Bu yüzden Çanakkale Zaferi, sadece geçmişimizin bir aziz hatırası olarak değil, geleceğe yürüyüşümüzün de en güçlü ilham kaynaklarından biri olmaya devam edecektir.   Bugünkü varlığımızı ve bağımsızlığımızı, Çanakkale’de ve Kurtuluş Savaşı’nda yurdunu savunmak için şehit olanlara borçluyuz.   Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıldönümünde, bize bıraktıkları mirasın ve verdikleri mücadelenin bilinciyle Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.     
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği TÜRSAB BTK Kapadokya Başkanı Talip Aldemir açıklama yaparak 18 Mart şehitlerini andı ve Çanakkale Zaferini kutladı.

 

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği TÜRSAB BTK Kapadokya Başkanı Talip Aldemir açıklama yaparak 18 Mart şehitlerini andı ve Çanakkale Zaferini kutladı.

 

 Başkan Aldemir açıklamasında “Çanakkale’de başarıya ulaşan kolektif ruh göstermiştir ki, dünyada bu milletin var oluş iradesini kıracak hiç bir güç yoktur. Çanakkale'de ortaya konulan bu sarsılmaz vatan sevgisi, bu millet olma bilinci en büyük zenginliğimiz, en büyük gücümüzdür. İnanıyorum ki o yüksek ruh, o millet olma şuuru ve o vatan sevgisi bu topraklar üzerinde ebediyen var olacaktır.

 

Milletimiz, tarihin zorlu sınavlarından geçerek bugünlere ulaşmıştır. Millet olarak imkânsızlıklar içindeyken bile 'Çanakkale Geçilmez' dedirten sağlam bir inancın, sarsılmaz bir ruhun mirasçılarıyız. Aydınlık geleceğimizin teminatı dün olduğu gibi bugün de işte bu ruhtur, bu inançtır. Bu yüzden Çanakkale Zaferi, sadece geçmişimizin bir aziz hatırası olarak değil, geleceğe yürüyüşümüzün de en güçlü ilham kaynaklarından biri olmaya devam edecektir.

 

Bugünkü varlığımızı ve bağımsızlığımızı, Çanakkale’de ve Kurtuluş Savaşı’nda yurdunu savunmak için şehit olanlara borçluyuz.

 

Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıldönümünde, bize bıraktıkları mirasın ve verdikleri mücadelenin bilinciyle Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.