Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Akıllı Bıdıkların Tercihi Kardelen Kreş ve Anaokulu!

EĞİTİM 28.07.2017 - 13:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Akıllı Bıdıkların Tercihi Kardelen Kreş ve Anaokulu!

Minik Dahiler, Mucitler, Bilginler Kardelen Anaokulu ile eğitim hayatına başlıyor.
Minik Dahiler, Mucitler, Bilginler Kardelen Anaokulu ile eğitim hayatına başlıyor.   Nevşehir'in en köklü özel okulu olan ve 23 yıllık tecrübesi ile Nevşehir halkına hizmet etmeyi sürdüren Özel Kardelen Eğitim Kurumları, anaokulundan üniversiteye kadar tüm öğrencilere eğitim hayatında tam destek.   İngilizce, Almanca, Fen ve Doğa, Karakter Eğitimi, Bilişim Teknoloji, Satranç, Drama, Müzik, Görsel Sanatlar, Oyun ve Fiziki Etkinlikler derslerinin uzman branş öğretmenleri ile verildiği Kardelen Eğitim Kurumları Kreş ve Anaokulu velilerden yoğun ilgi görüyor. Yıl içerisinde gerçekleştirilen birçok sosyal etkinlik ve çalışmalar ile okul öncesi eğitimde Nevşehir' e örnek olan Kardelen Anaokulu her yıl düzenlediği "Bilim Şenliği" kapsamında da miniklere bilimi ve araştırmayı sevdirerek onların eğitim hayatları boyunca bir adım ilerde olmalarını sağlıyor.  
Minik Dahiler, Mucitler, Bilginler Kardelen Anaokulu ile eğitim hayatına başlıyor.

Minik Dahiler, Mucitler, Bilginler Kardelen Anaokulu ile eğitim hayatına başlıyor.

 

Nevşehir'in en köklü özel okulu olan ve 23 yıllık tecrübesi ile Nevşehir halkına hizmet etmeyi sürdüren Özel Kardelen Eğitim Kurumları, anaokulundan üniversiteye kadar tüm öğrencilere eğitim hayatında tam destek.

 

İngilizce, Almanca, Fen ve Doğa, Karakter Eğitimi, Bilişim Teknoloji, Satranç, Drama, Müzik, Görsel Sanatlar, Oyun ve Fiziki Etkinlikler derslerinin uzman branş öğretmenleri ile verildiği Kardelen Eğitim Kurumları Kreş ve Anaokulu velilerden yoğun ilgi görüyor. Yıl içerisinde gerçekleştirilen birçok sosyal etkinlik ve çalışmalar ile okul öncesi eğitimde Nevşehir' e örnek olan Kardelen Anaokulu her yıl düzenlediği "Bilim Şenliği" kapsamında da miniklere bilimi ve araştırmayı sevdirerek onların eğitim hayatları boyunca bir adım ilerde olmalarını sağlıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.