Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Akarca Ortaokuluna Tübiktak 4006 Bilim Fuarı Açıldı

EĞİTİM 27.05.2016 - 15:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Akarca Ortaokuluna Tübiktak 4006 Bilim Fuarı Açıldı

Nevşehir Avanos İlçesinde Akarca ortaokulunda düzenlenen TÜBİTAK 4006 bilim fuarı büyük ilgi gördü.
Nevşehir Avanos İlçesinde Akarca ortaokulunda düzenlenen TÜBİTAK 4006 bilim fuarı büyük ilgi gördü.   Avanos ilçesi Akarca köyü ortaokulunda düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim fuarına Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Malik Kavuk, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler katıldı. Okulda açılan bilim fuarında öğrenciler tarafından hazırlanan 42 projenin açılışı Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan tarafından yapıldı.     Haber sitemize bir açıklamada bulunan Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan, “ Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan birbirinden güzel ve bir o kadar da ilginç olan projeleri gezdik. Görüyoruz ki gerek öğretmenlerimiz gerekse de öğrencilerimiz projeler için büyük emek harcamışlar. Projede emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.  
Nevşehir Avanos İlçesinde Akarca ortaokulunda düzenlenen TÜBİTAK 4006 bilim fuarı büyük ilgi gördü.

Nevşehir Avanos İlçesinde Akarca ortaokulunda düzenlenen TÜBİTAK 4006 bilim fuarı büyük ilgi gördü.

 

Avanos ilçesi Akarca köyü ortaokulunda düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim fuarına Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Malik Kavuk, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler katıldı. Okulda açılan bilim fuarında öğrenciler tarafından hazırlanan 42 projenin açılışı Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan tarafından yapıldı.

 

 

Haber sitemize bir açıklamada bulunan Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan, “ Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan birbirinden güzel ve bir o kadar da ilginç olan projeleri gezdik. Görüyoruz ki gerek öğretmenlerimiz gerekse de öğrencilerimiz projeler için büyük emek harcamışlar. Projede emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.