MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Milletvekili Menekşe, Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu

SİYASET 13.10.2018 - 07:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Milletvekili Menekşe, Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu

AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe esnaf ziyaretlerinde bulundu.
  AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe TBMM çalışmalarının tamamlanmasının ardından soluğu esnaf ziyaretlerinde aldı. Belediye Caddesinde bulunan esnafları ziyaret eden AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe burada esnafları beklentilerini dinlerken bugüne kadar ki yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.   AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe esnaflar ile bir süre sohbet etmesinin ardından ziyaretlerini tamamladı.
AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe esnaf ziyaretlerinde bulundu.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe TBMM çalışmalarının tamamlanmasının ardından soluğu esnaf ziyaretlerinde aldı. Belediye Caddesinde bulunan esnafları ziyaret eden AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe burada esnafları beklentilerini dinlerken bugüne kadar ki yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe esnaflar ile bir süre sohbet etmesinin ardından ziyaretlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.