Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Milletvekili Adaylarına Hayırlı Olsun Ziyaretleri Başladı

SİYASET 22.05.2018 - 16:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Milletvekili Adaylarına Hayırlı Olsun Ziyaretleri Başladı

AK Parti Nevşehir milletvekili adaylarına hayırlı olsun ziyaretleri başladı.
  24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde AK Parti’den milletvekili adayı gösterilen Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve Emre Çalışkan’a hayırlı olsun ziyaretleri başladı.   AK Parti milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve Emre Çalışkan’a hayırlı olsun ziyaretleri başladı. AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve milletvekili adaylarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunan AK Partili Belediye Başkanları ve vatandaşlar 24 Haziran seçimlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorlar.
AK Parti Nevşehir milletvekili adaylarına hayırlı olsun ziyaretleri başladı.

 

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde AK Parti’den milletvekili adayı gösterilen Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve Emre Çalışkan’a hayırlı olsun ziyaretleri başladı.

 

AK Parti milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve Emre Çalışkan’a hayırlı olsun ziyaretleri başladı. AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve milletvekili adaylarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunan AK Partili Belediye Başkanları ve vatandaşlar 24 Haziran seçimlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.