Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz Kimdir?

SİYASET 22.05.2018 - 00:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz Kimdir?

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde de AK Parti’nin birinci sıra milletvekili adayı gösterildi.
  AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz AK Parti’de bugün açıklanan milletvekili adayları listesinde AK Parti’nin birinci sıra milletvekili adayı olarak gösterildi.   Mustafa Açıkgöz Kimdir?   Mustafa Açıkgöz,  10 Kasım 1971′ de  Nevşehir’ de doğdu.   Eczacı; Eskişehir Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesini bitirdi.   23 yıl serbest eczacı olarak çalıştı.   Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında kurucu üyelik ve yönetim kurulu üyeliği yaptı.   25- 26. dönemde Nevşehir Milletvekili seçildi.   26. dönem TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi olarak görev yapmaktadır.   Orta düzeyde İngilizce ve Arapça bilen Açıkgöz, evli ve 2 çocuk babasıdır.
AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde de AK Parti’nin birinci sıra milletvekili adayı gösterildi.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz AK Parti’de bugün açıklanan milletvekili adayları listesinde AK Parti’nin birinci sıra milletvekili adayı olarak gösterildi.

 

Mustafa Açıkgöz Kimdir?

 

Mustafa Açıkgöz,  10 Kasım 1971′ de  Nevşehir’ de doğdu.

 

Eczacı; Eskişehir Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesini bitirdi.

 

23 yıl serbest eczacı olarak çalıştı.

 

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında kurucu üyelik ve yönetim kurulu üyeliği yaptı.

 

25- 26. dönemde Nevşehir Milletvekili seçildi.

 

26. dönem TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi olarak görev yapmaktadır.

 

Orta düzeyde İngilizce ve Arapça bilen Açıkgöz, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.