Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti il yönetimi ilk kez toplandı

SİYASET 25.02.2021 - 09:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AK Parti il yönetimi ilk kez toplandı

Hafta başında gerçekleştirilen il kongresinin ardından oluşan AK Parti il yönetimi ilk kez toplandı.
  NEVŞEHİR(MHA) Hafta başında gerçekleştirilen il kongresinin ardından oluşan AK Parti il yönetimi ilk kez toplandı.     İl Başkanı Ali Kemikkıran'ın başkanlığında yapılan ilk yönetim kurulu toplantısı Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde yapıldı.     Bu arada İl Başkanı Ali Kemikkıran, partinin 7. olağan il kongresine katılım sağlayanlara da teşekkür etti. Kemikkıran, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere il kongresine katılan parti genel merkezi yöneticilerine, misafir olarak katılan siyasi parti temsilcilerine teşekkür etti.  
Hafta başında gerçekleştirilen il kongresinin ardından oluşan AK Parti il yönetimi ilk kez toplandı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Hafta başında gerçekleştirilen il kongresinin ardından oluşan AK Parti il yönetimi ilk kez toplandı.  

 

İl Başkanı Ali Kemikkıran'ın başkanlığında yapılan ilk yönetim kurulu toplantısı Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde yapıldı.  

 

Bu arada İl Başkanı Ali Kemikkıran, partinin 7. olağan il kongresine katılım sağlayanlara da teşekkür etti. Kemikkıran, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere il kongresine katılan parti genel merkezi yöneticilerine, misafir olarak katılan siyasi parti temsilcilerine teşekkür etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.