MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti İl kongresi açık hava da yapılacak

SİYASET 18.09.2020 - 14:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AK Parti İl kongresi açık hava da yapılacak

AK Partide il kongresine hazırlıklar sürüyor. Kongrenin tıpkı merkez ilçe ve Ürgüp ilçe kongreleri için korona virüs tedbirlerine uygun bir ortamda yapılması planlanıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Partide il kongresine hazırlıklar sürüyor. Kongrenin tıpkı merkez ilçe ve Ürgüp ilçe kongreleri için korona virüs tedbirlerine uygun bir ortamda yapılması planlanıyor.     3 Yılı aşkın bir süredir il başkanlığı görevini yürüten Av. M. Rauf Yanar'ın Nevşehir'de AK Partinin tarihinde ilk kez görev süresinin ardından yeniden tek liste halinde il başkanlığına aday gösterilmesi beklenen il kongresi 18 Ekim'de yapılacak.    Türkiye genelinde salgın vakalarının yeniden yükselişe geçmesi nedeniyle korona virüs tedbirlerine riayet etmeyi planlayan AK Parti İl Başkanı Yanar il kongresi için muhtemelen gençlik spor il müdürlüğü kompleksi içerisindeki çim sahayı mekan olarak düşünüyor. Sahada incelemelerde bulunan, kongredeki oturma düzeninin ve platformun nasıl kurulacağına dairde istişarelerde bulunan İl Başkanı M. Rauf Yanar'a Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir'de eşlik etti.     Bu arada AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başkanlığında düzenlenen genişletilmiş il başkanları toplantısını video konferans aracılığıyla gerçekleştirildi. Toplantıya AK Partili Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, İl Başkanı M. Rauf Yanar, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, Gençlik ve Kadın kolları başkanları da katıldılar.  
AK Partide il kongresine hazırlıklar sürüyor. Kongrenin tıpkı merkez ilçe ve Ürgüp ilçe kongreleri için korona virüs tedbirlerine uygun bir ortamda yapılması planlanıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Partide il kongresine hazırlıklar sürüyor. Kongrenin tıpkı merkez ilçe ve Ürgüp ilçe kongreleri için korona virüs tedbirlerine uygun bir ortamda yapılması planlanıyor.  

 

3 Yılı aşkın bir süredir il başkanlığı görevini yürüten Av. M. Rauf Yanar'ın Nevşehir'de AK Partinin tarihinde ilk kez görev süresinin ardından yeniden tek liste halinde il başkanlığına aday gösterilmesi beklenen il kongresi 18 Ekim'de yapılacak. 

 

Türkiye genelinde salgın vakalarının yeniden yükselişe geçmesi nedeniyle korona virüs tedbirlerine riayet etmeyi planlayan AK Parti İl Başkanı Yanar il kongresi için muhtemelen gençlik spor il müdürlüğü kompleksi içerisindeki çim sahayı mekan olarak düşünüyor. Sahada incelemelerde bulunan, kongredeki oturma düzeninin ve platformun nasıl kurulacağına dairde istişarelerde bulunan İl Başkanı M. Rauf Yanar'a Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir'de eşlik etti.  

 

Bu arada AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başkanlığında düzenlenen genişletilmiş il başkanları toplantısını video konferans aracılığıyla gerçekleştirildi. Toplantıya AK Partili Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, İl Başkanı M. Rauf Yanar, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, Gençlik ve Kadın kolları başkanları da katıldılar.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.