MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti İl Başkanı Yanar, Nevşehir halkının Kurban Bayramını kutladı

GÜNCEL 30.07.2020 - 12:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AK Parti İl Başkanı Yanar, Nevşehir halkının Kurban Bayramını kutladı

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar; “bir Kurban Bayramı’na daha bizleri sağlık ve huzurla ulaştıran Rabbimize şükürler olsun. Ayasofya sevinciyle kutlayacağımız bu Kurban Bayramı’nın Nevşehirli vatandaşlarımız başta olmak üzere tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini niyaz ediyorum” dedi.
  Kurban Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınlayan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren, rahmet ve bereketlerle dolu bir Kurban Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirtti.   Yanar mesajında şunları kaydetti; “Tüm İslam alemi olarak hep birlikte bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın ve bunu idrak etmenin huzur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz Sevgi, dostluk ve kardeşlik ikliminin yeşerdiği, yardımlaşma ve dayanışma gibi sadece inananlar arasında hakim olan böyle bir anlayışın da zirve yaptığı böylesine müstesna günleri en iyi bir şekilde değerlendirmenin gerektiğine inanıyorum. Bayramlar, toplumsal barışın ve huzurun pekiştiği; sorunlar bulunsa da yüzlerin güldüğü ve herkesin ortak duygularda birleştiği, insanların birbirleri ile kucaklaştığı ve kenetlendiği, ihtiyacı olanlara, yokluk içinde bulunanlara sahip çıkma, yardım eli uzatma gibi duyguların en üst seviyede değerlendirildiği günlerdir. Bu duygu ve düşünceler içerisinde tüm hemşerilerimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Kurban bayramlarını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.  
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar; “bir Kurban Bayramı’na daha bizleri sağlık ve huzurla ulaştıran Rabbimize şükürler olsun. Ayasofya sevinciyle kutlayacağımız bu Kurban Bayramı’nın Nevşehirli vatandaşlarımız başta olmak üzere tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini niyaz ediyorum” dedi.

 

Kurban Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınlayan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren, rahmet ve bereketlerle dolu bir Kurban Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirtti.

 

Yanar mesajında şunları kaydetti;

“Tüm İslam alemi olarak hep birlikte bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın ve bunu idrak etmenin huzur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz Sevgi, dostluk ve kardeşlik ikliminin yeşerdiği, yardımlaşma ve dayanışma gibi sadece inananlar arasında hakim olan böyle bir anlayışın da zirve yaptığı böylesine müstesna günleri en iyi bir şekilde değerlendirmenin gerektiğine inanıyorum. Bayramlar, toplumsal barışın ve huzurun pekiştiği; sorunlar bulunsa da yüzlerin güldüğü ve herkesin ortak duygularda birleştiği, insanların birbirleri ile kucaklaştığı ve kenetlendiği, ihtiyacı olanlara, yokluk içinde bulunanlara sahip çıkma, yardım eli uzatma gibi duyguların en üst seviyede değerlendirildiği günlerdir. Bu duygu ve düşünceler içerisinde tüm hemşerilerimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Kurban bayramlarını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.