MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Heyeti ve Rektör Bağlı, YÖK Başkanı Saraç'ı Ziyaret Etti

SİYASET 15.08.2018 - 21:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Heyeti ve Rektör Bağlı, YÖK Başkanı Saraç'ı Ziyaret Etti

AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, YÖK Başkanı Yekta Saraç’ı ziyaret etti.
    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı YÖK Başkanı Saraç’a yeni kurulan Diş Hekimliği Fakültesinde yapılan çalışmalar hakkına bilgiler verirken kendilerine vermiş oldukları desteklerden dolayı Saraç’a teşekkür etti.     AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe yaptığı açıklamada, “YÖK Başkanımız Prof. Dr.Yekta Saraç’a Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitemize kurulan Diş Hekimliği Fakültesi için teşekkür ettik. Büyüyen ve gelişen üniversitemiz için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Her şey Nevşehir için” dedi.   AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz’de açıklamasında, “Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitemize Diş Hekimliği Fakültesi açılmasında büyük destekleri için YÖK Başkanımız Prof. Dr. Yekta Saraç’a şehrimiz ve üniversitemiz adına teşekkürlerimizi ilettik. Üniversitemiz büyüdükçe ve geliştikçe gençlerimiz kazanacak, Türkiye kazanacak” diye konuştu.   Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ise açıklamasında, “YÖK Başkanı Sayın Yekta Saraç’a Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’ne yeni fakülteler kazandırılmasında göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.    
AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, YÖK Başkanı Yekta Saraç’ı ziyaret etti.

 

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı YÖK Başkanı Saraç’a yeni kurulan Diş Hekimliği Fakültesinde yapılan çalışmalar hakkına bilgiler verirken kendilerine vermiş oldukları desteklerden dolayı Saraç’a teşekkür etti.  

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe yaptığı açıklamada, “YÖK Başkanımız Prof. Dr.Yekta Saraç’a Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitemize kurulan Diş Hekimliği Fakültesi için teşekkür ettik. Büyüyen ve gelişen üniversitemiz için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Her şey Nevşehir için” dedi.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz’de açıklamasında, “Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitemize Diş Hekimliği Fakültesi açılmasında büyük destekleri için YÖK Başkanımız Prof. Dr. Yekta Saraç’a şehrimiz ve üniversitemiz adına teşekkürlerimizi ilettik. Üniversitemiz büyüdükçe ve geliştikçe gençlerimiz kazanacak, Türkiye kazanacak” diye konuştu.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ise açıklamasında, “YÖK Başkanı Sayın Yekta Saraç’a Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’ne yeni fakülteler kazandırılmasında göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.