Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti’den Bu Aday Adayını Kim Aday Yapmaya Çalışıyor?

SİYASET 18.05.2018 - 15:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti’den Bu Aday Adayını Kim Aday Yapmaya Çalışıyor?

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde AK Parti’de aday adayı olan Emre Çalışkan’ı kim neden listeye girdirmek için çalışıyor.
  AK Parti’de aday adaylık başvurusunu yapan 41 isimden öyle biri var ki dayatmayla Nevşehir milletvekili aday listesine girdirilmeye çalışıyor. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kollarında bir süre görev alan ancak Nevşehir kamuoyu tarafından adı sadece AK Parti’den aday adaylık başvurusu yapılınca duyulan Emre Çalışkan ismini AK Parti’den birileri milletvekili aday listesine girdirmek için tabiri caizse gece gündüz çalışıyor. Nitekim bugüne kadar Nevşehir’de hiç adı sanı duyulmamış bu ismin sadece AK Parti Genel Merkez Gençlik Kollarında görev yapması nedeniyle listeye girdirilme çalışılması ise kafalarda soru işareti bıraktı.   Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamalarda illerinde tanınan ve sevilen isimler ile seçimlere girilecek demesine rağmen Nevşehir’de adı sadece aday adaylık sürecinde duyulan ve bir takım güçler tarafından da AK Parti temayül yoklamasında ilk sıradan çıkartılan Emre Çalışkan’ı Nevşehir kamuoyunda kimler nasıl tanıyor merak ediyoruz.   Şimdi ise sadece Emre Çalışkan’ın milletvekili adayı olarak gösterilmesi için çalışan kişi veya kişilere soruyoruz, Bu ismi Nevşehir tanıyor mu ve tanınmamış bir isme Nevşehir nasıl oy atacak?
24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde AK Parti’de aday adayı olan Emre Çalışkan’ı kim neden listeye girdirmek için çalışıyor.

 

AK Parti’de aday adaylık başvurusunu yapan 41 isimden öyle biri var ki dayatmayla Nevşehir milletvekili aday listesine girdirilmeye çalışıyor. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kollarında bir süre görev alan ancak Nevşehir kamuoyu tarafından adı sadece AK Parti’den aday adaylık başvurusu yapılınca duyulan Emre Çalışkan ismini AK Parti’den birileri milletvekili aday listesine girdirmek için tabiri caizse gece gündüz çalışıyor. Nitekim bugüne kadar Nevşehir’de hiç adı sanı duyulmamış bu ismin sadece AK Parti Genel Merkez Gençlik Kollarında görev yapması nedeniyle listeye girdirilme çalışılması ise kafalarda soru işareti bıraktı.

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamalarda illerinde tanınan ve sevilen isimler ile seçimlere girilecek demesine rağmen Nevşehir’de adı sadece aday adaylık sürecinde duyulan ve bir takım güçler tarafından da AK Parti temayül yoklamasında ilk sıradan çıkartılan Emre Çalışkan’ı Nevşehir kamuoyunda kimler nasıl tanıyor merak ediyoruz.

 

Şimdi ise sadece Emre Çalışkan’ın milletvekili adayı olarak gösterilmesi için çalışan kişi veya kişilere soruyoruz, Bu ismi Nevşehir tanıyor mu ve tanınmamış bir isme Nevşehir nasıl oy atacak?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.