Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti'de yeni başkan kim olacak?

SİYASET 08.01.2021 - 11:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AK Parti'de yeni başkan kim olacak?

Korona virüs dolayısıyla ertelenen, 20 Ocak'ta yapılması beklenen AK Parti il olağan genel kurulu öncesinde kamuoyunda en çok merak konulardan biri de hiç kuşkusuz yeni başkanının kim olacağı.
  NEVŞEHİR(MHA) Korona virüs dolayısıyla ertelenen, 20 Ocak'ta yapılması beklenen AK Parti il olağan genel kurulu öncesinde kamuoyunda en çok merak konulardan biri de hiç kuşkusuz yeni başkanının kim olacağı.     Nevşehir eski belediye başkanlarından Hasan Ünver'in kurucu il başkanlığını üstlendiği ardından, Zafer İnanır, A. Erdal Feralan, Ersan Erkut, Kazım Sunar, Mehmet Ali Tanrıverdi ve M. Rauf Yanar'ın ardından 2023 seçimlerine doğru il başkanlığı koltuğuna kimin oturacağı sorusuna yanıt aranıyor.     Parti genel merkezinin görüşmeye çağırdığı Ali Kemikkıran, Süleyman Özgün, Muhammed Feyzi Aygün, Ergün Elmacı, Atilla Seçen ve Serhat Sonugelen arasından il kongresi öncesinde il başkanının açıklanması, olağan kongre öncesinde de yeni il başkanının kadrosunu oluşturması bekleniyor.  
Korona virüs dolayısıyla ertelenen, 20 Ocak'ta yapılması beklenen AK Parti il olağan genel kurulu öncesinde kamuoyunda en çok merak konulardan biri de hiç kuşkusuz yeni başkanının kim olacağı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Korona virüs dolayısıyla ertelenen, 20 Ocak'ta yapılması beklenen AK Parti il olağan genel kurulu öncesinde kamuoyunda en çok merak konulardan biri de hiç kuşkusuz yeni başkanının kim olacağı.  

 

Nevşehir eski belediye başkanlarından Hasan Ünver'in kurucu il başkanlığını üstlendiği ardından, Zafer İnanır, A. Erdal Feralan, Ersan Erkut, Kazım Sunar, Mehmet Ali Tanrıverdi ve M. Rauf Yanar'ın ardından 2023 seçimlerine doğru il başkanlığı koltuğuna kimin oturacağı sorusuna yanıt aranıyor.  

 

Parti genel merkezinin görüşmeye çağırdığı Ali Kemikkıran, Süleyman Özgün, Muhammed Feyzi Aygün, Ergün Elmacı, Atilla Seçen ve Serhat Sonugelen arasından il kongresi öncesinde il başkanının açıklanması, olağan kongre öncesinde de yeni il başkanının kadrosunu oluşturması bekleniyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.