Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti'de Haftalık Olağan Toplantı Yanar Başkanlığında Yapıldı

SİYASET 14.08.2018 - 07:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti'de Haftalık Olağan Toplantı Yanar Başkanlığında Yapıldı

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf başkanlığında İl yönetimi haftalık olağan toplantısı yapıldı.
  AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar başkanlığında AK Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen haftalık olağan toplantıya AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve yönetim kurulu katıldı.   Toplantıda yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunulurken önümüzde ki haftanın da çalışmaları istişare edildi. İl Başkanı Yanar açıklamasında, “Haftalık olağan İl yönetimi toplantımızı Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’nin katılımları ile gerçekleştiriyoruz. Hayırlara vesile olur inşallah” dedi.
AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf başkanlığında İl yönetimi haftalık olağan toplantısı yapıldı.

 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar başkanlığında AK Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen haftalık olağan toplantıya AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve yönetim kurulu katıldı.

 

Toplantıda yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunulurken önümüzde ki haftanın da çalışmaları istişare edildi. İl Başkanı Yanar açıklamasında, “Haftalık olağan İl yönetimi toplantımızı Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’nin katılımları ile gerçekleştiriyoruz. Hayırlara vesile olur inşallah” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.