Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Belediye Başkan adayı Arı, ziyaretlerine devam ediyor

SİYASET 18.12.2018 - 15:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Belediye Başkan adayı Arı, ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve beraberindeki heyet seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.
  AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve beraberindeki heyet seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Rasim Arı Nevşehir Pazarcılar ve Esnaf Odası Başkanlığı'nı ziyaret ettikten sonra pazarcıların tezgahlarını gezdi ve pazarcılarla sohbet etti. Kimi zamanda tezgah başında müşterilere meyve sebze tarttı o anlarda vatandaşlardan büyük ilgi gördü.  Arı geçmişte kendisinin de meyve ve sebze sattığını pazarcılara karşı bu anlamda farklı bir muhabbet beslediğini ifade etti.  Esnaf ziyaretlerinin ardından Nevşehir Karasörcüler Marangozlar ve Ağaç İşleri Odasını ziyaret etti. Arı ve Yanar Kızılay'ın 150.Yılı münasebetiyle Türk Kızılayı Nevşehir Şubesi'nin organize ettiği yemeğe katıldı.  Rasim Arı akşam da TOKİ'de vatandaşlarla bir araya gelerek bu bölgede yaşayan vatandaşlarla sohbet etti ve onların sorunlarını dinledi. 
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve beraberindeki heyet seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

 

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve beraberindeki heyet seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Rasim Arı Nevşehir Pazarcılar ve Esnaf Odası Başkanlığı'nı ziyaret ettikten sonra pazarcıların tezgahlarını gezdi ve pazarcılarla sohbet etti. Kimi zamanda tezgah başında müşterilere meyve sebze tarttı o anlarda vatandaşlardan büyük ilgi gördü. 

Arı geçmişte kendisinin de meyve ve sebze sattığını pazarcılara karşı bu anlamda farklı bir muhabbet beslediğini ifade etti. 

Esnaf ziyaretlerinin ardından Nevşehir Karasörcüler Marangozlar ve Ağaç İşleri Odasını ziyaret etti.

Arı ve Yanar Kızılay'ın 150.Yılı münasebetiyle Türk Kızılayı Nevşehir Şubesi'nin organize ettiği yemeğe katıldı. 

Rasim Arı akşam da TOKİ'de vatandaşlarla bir araya gelerek bu bölgede yaşayan vatandaşlarla sohbet etti ve onların sorunlarını dinledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.