Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Belediye Başkan Adayı Arı, aralıksız çalışıyor

SİYASET 15.12.2018 - 14:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Belediye Başkan Adayı Arı, aralıksız çalışıyor

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve beraberindeki heyet seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.
  Rasim Arı bir yandan ev ve esnaf ziyaretleri ile vatandaşlarla buluşmaya devam ederken diğer yandan sivil toplum kuruluşlarına çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyor.  Bu kapsamda Rasim Arı ve beraberindeki heyet AK Parti Kadın Kollarının organize ettiği kermeste vatandaşlarla bir araya geldi. El emeği ürünlerin yer aldığı standlarda kadınlarla ve kermesi ziyaret eden vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesindeki programa geçmek üzere buradan ayrıldı. Üniversitede öğrencilerle birlikte programa katılan Arı üniversitede gençlere projelerinden ve çalışmalarından bahsetti. Rasim Arı öğrencilerin mutlak suretle tavsiyelerini ve önerilerini önemseyeceklerini çalışmaları içerisinde değerlendireceklerini söyledi.  Program kapsamında Nevşehir Şoförler ve Otomobil iler Esnaf Odası, DERSİAD ve Enderun Eğitim Vakfına ziyaretler gerçekleştirdi.  Rasim Arı akşam Taşlıbel Camii'nde hatim programına katıldı burada gençlerle ve vatandaşlarla sohbet etti.  Arı son programında okul döneminden arkadaşlarının yer aldığı buluşmada İmam hatip mezunlarıyla bir araya geldi. 
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve beraberindeki heyet seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

 

Rasim Arı bir yandan ev ve esnaf ziyaretleri ile vatandaşlarla buluşmaya devam ederken diğer yandan sivil toplum kuruluşlarına çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyor. 

Bu kapsamda Rasim Arı ve beraberindeki heyet AK Parti Kadın Kollarının organize ettiği kermeste vatandaşlarla bir araya geldi. El emeği ürünlerin yer aldığı standlarda kadınlarla ve kermesi ziyaret eden vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesindeki programa geçmek üzere buradan ayrıldı. Üniversitede öğrencilerle birlikte programa katılan Arı üniversitede gençlere projelerinden ve çalışmalarından bahsetti. Rasim Arı öğrencilerin mutlak suretle tavsiyelerini ve önerilerini önemseyeceklerini çalışmaları içerisinde değerlendireceklerini söyledi. 

Program kapsamında Nevşehir Şoförler ve Otomobil iler Esnaf Odası, DERSİAD ve Enderun Eğitim Vakfına ziyaretler gerçekleştirdi. 

Rasim Arı akşam Taşlıbel Camii'nde hatim programına katıldı burada gençlerle ve vatandaşlarla sohbet etti. 

Arı son programında okul döneminden arkadaşlarının yer aldığı buluşmada İmam hatip mezunlarıyla bir araya geldi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.