MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Avanos İlçe Başkanı Parmaksız görevine başladı

SİYASET 15.10.2019 - 09:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AK Parti Avanos İlçe Başkanı Parmaksız görevine başladı

AK Parti Avanos İlçe Başkanlığı görevine getirilen Fatma Parmaksı görevi devraldı.
  Nevşehir AK Parti İl Teşkilat Başkanı Serhat Sonugelen, Avanos İlçe Başkanı Fatma Parmaksız'a  Avanos İlçe Başkanlığında devir teslim yaptı.   AK Parti Avanos İlçe Başkanlığı görevine getirilen Fatma Parmaksız yaptığı basın açıklamasında şunları kaydetti; “AK Parti Avanos da daha önce İlçe Başkanlığını layıkıyla yapan İlçe Başkanlarımıza teşekkür ederim. Teşkilatımızın hangi kademesinde olursa olsun bir nefer olarak hizmetten kaçmayacan herkesten Allah razı olsun . Bu bir bayrak yarışıdır. AK Parti'de sevgi ve kardeşlik esastır. Avanos bize Cumhurbaşkanımızın emanetidir. 2023'e doğru gidiyoruz ve çok önemli seçimler bizleri bekliyor. İnşallah tüm teşkilatlarımızla birlikte Avanos da AK Parti'ye yakışanı yapacak, oy oranımızın üzerine daha fazla bir şeyler koyabilmek adına tüm teşkilatımızla birlikte gece gündüz var gücümüzle gayret edeceğiz. Avanos'a bağlı  3 Belde bu Beldelerde bulunan 10 Mahalle, 16 Köy ve Avanos da bulunan 7 mahalle teşkilatımızla ile başkanından sandık görevlisine kadar hep birlikte azmimizle çalışacağız. Bizim için önemli olan davamız ve liderimizdir. AK Parti davası Allah nasip ederse uzun yıllar ülkemize ve milletimize Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde hizmet etmeye devam edecektir. Avanos Teşkilatında 10 seneye yakın Kadın Kolları Başkanlığı görevinde bulundum. Teşkilatım İl Genel Meclisi görevini verdi bir dönem Avanos İl Genel Meclisi görevini yaptım. Şimdi ise Avanos İlçe Başkanlığı Görevi tevdi edildi, var gücüm ile çalışacağım.  AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'e İl Başkanımız Av.Mustafa Rauf Yanar'a Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’ye Koordinatörümüz Ekrem Görçeker’e ayrıca teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca, Hesap kitap yapmadan vatana sevdalananların, bayrak uğruna şehadete yürüyenlerin ülkesi burası. BİZ TÜRKİYEYİZ Barış Pınarı Harekatı ile PKK’yı ve sevicilerini bölgemizden söküp atacağız. Barış Pınarı Harekatında görevli tüm askerlerimizin Allah yardımcısı olsun. Biz de dualarımızla destekçileriyiz.”
AK Parti Avanos İlçe Başkanlığı görevine getirilen Fatma Parmaksı görevi devraldı.

 


Nevşehir AK Parti İl Teşkilat Başkanı Serhat Sonugelen, Avanos İlçe Başkanı Fatma Parmaksız'a  Avanos İlçe Başkanlığında devir teslim yaptı.

 

AK Parti Avanos İlçe Başkanlığı görevine getirilen Fatma Parmaksız yaptığı basın açıklamasında şunları kaydetti;



“AK Parti Avanos da daha önce İlçe Başkanlığını layıkıyla yapan İlçe Başkanlarımıza teşekkür ederim. Teşkilatımızın hangi kademesinde olursa olsun bir nefer olarak hizmetten kaçmayacan herkesten Allah razı olsun . Bu bir bayrak yarışıdır. AK Parti'de sevgi ve kardeşlik esastır. Avanos bize Cumhurbaşkanımızın emanetidir. 2023'e doğru gidiyoruz ve çok önemli seçimler bizleri bekliyor. İnşallah tüm teşkilatlarımızla birlikte Avanos da AK Parti'ye yakışanı yapacak, oy oranımızın üzerine daha fazla bir şeyler koyabilmek adına tüm teşkilatımızla birlikte gece gündüz var gücümüzle gayret edeceğiz. Avanos'a bağlı  3 Belde bu Beldelerde bulunan 10 Mahalle, 16 Köy ve Avanos da bulunan 7 mahalle teşkilatımızla ile başkanından sandık görevlisine kadar hep birlikte azmimizle çalışacağız. Bizim için önemli olan davamız ve liderimizdir.



AK Parti davası Allah nasip ederse uzun yıllar ülkemize ve milletimize Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde hizmet etmeye devam edecektir.


Avanos Teşkilatında 10 seneye yakın Kadın Kolları Başkanlığı görevinde bulundum. Teşkilatım İl Genel Meclisi görevini verdi bir dönem Avanos İl Genel Meclisi görevini yaptım. Şimdi ise Avanos İlçe Başkanlığı Görevi tevdi edildi, var gücüm ile çalışacağım.  AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'e İl Başkanımız Av.Mustafa Rauf Yanar'a Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’ye Koordinatörümüz Ekrem Görçeker’e ayrıca teşekkürlerimi sunarım.



Ayrıca, Hesap kitap yapmadan vatana sevdalananların, bayrak uğruna şehadete yürüyenlerin ülkesi burası. BİZ TÜRKİYEYİZ Barış Pınarı Harekatı ile PKK’yı ve sevicilerini bölgemizden söküp atacağız. Barış Pınarı Harekatında görevli tüm askerlerimizin Allah yardımcısı olsun. Biz de dualarımızla destekçileriyiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.