Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Gençlik Büyük Takdir Topladı

SİYASET 22.08.2016 - 16:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Gençlik Büyük Takdir Topladı

  AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı demokrasi nöbetlerinde yapmış olduğu çalışmalar ile büyük takdir topladı.    15 Temmuz tarihinde FETÖ terör örgütü tarafından yapılan darbe girişiminin ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de tam 26 gün demokrasi nöbetleri tutulmuştu.   Nevşehir Belediyesi tarafından Nevşehir halkına teşekkür etmek amacıyla son olarak geçtiğimiz Pazar günü Uğur Işılak konseri düzenlenmiş ve bu konsere de Nevşehir halkı büyük ilgi göstermişti. 26 gün tutulan demokrasi nöbetlerinde olduğu gibi son teşekkür konserinde de meydanları boş bırakmayan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rauf Yanar ve yönetim kurulu üyeleri taraflı tarafsız her kesimin takdirini kazandı. 

 

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı demokrasi nöbetlerinde yapmış olduğu çalışmalar ile büyük takdir topladı.

 

 15 Temmuz tarihinde FETÖ terör örgütü tarafından yapılan darbe girişiminin ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de tam 26 gün demokrasi nöbetleri tutulmuştu.

 

Nevşehir Belediyesi tarafından Nevşehir halkına teşekkür etmek amacıyla son olarak geçtiğimiz Pazar günü Uğur Işılak konseri düzenlenmiş ve bu konsere de Nevşehir halkı büyük ilgi göstermişti. 26 gün tutulan demokrasi nöbetlerinde olduğu gibi son teşekkür konserinde de meydanları boş bırakmayan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rauf Yanar ve yönetim kurulu üyeleri taraflı tarafsız her kesimin takdirini kazandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.