MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Yıldız, Seçen’i Ziyaret etti

NEVŞEHİR 14.08.2018 - 12:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Yıldız, Seçen’i Ziyaret etti

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Musa Yıldız, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
  Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ile Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyesi Hasan Çalışkan’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Belediye Başkanı Atilla Seçen, , Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Musa Yıldız’ı Nevşehir’de görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.   Türk dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Hoca Ahmet Yesevi’nin düşünce aydınlığını ülke genelinde verdiği konferanslarla dile getirmeye çalışan Prof. Dr. Musa Yıldız’a özverili çabalarından dolayı teşekkür eden Seçen, ziyaretin anısına Avanos el sanatları ürünü olan çini tabak takdim etti.   Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Musa Yıldız’da, üniversitede yürütülen çalışmalara ilişkin olarak Seçen’e bilgiler aktardı.   Prof. Dr. Musa Yıldız’ da Belediye Başkanı Seçen’e hediye takdim etti.
Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Musa Yıldız, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

 

Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ile Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyesi Hasan Çalışkan’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Belediye Başkanı Atilla Seçen, , Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Musa Yıldız’ı Nevşehir’de görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.

 

Türk dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Hoca Ahmet Yesevi’nin düşünce aydınlığını ülke genelinde verdiği konferanslarla dile getirmeye çalışan Prof. Dr. Musa Yıldız’a özverili çabalarından dolayı teşekkür eden Seçen, ziyaretin anısına Avanos el sanatları ürünü olan çini tabak takdim etti.

 

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Musa Yıldız’da, üniversitede yürütülen çalışmalara ilişkin olarak Seçen’e bilgiler aktardı.

 

Prof. Dr. Musa Yıldız’ da Belediye Başkanı Seçen’e hediye takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.