Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AHİ Bektaş Platformundan Başkan Çiftçi'ye ziyaret

BELEDİYELER 18.12.2020 - 12:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AHİ Bektaş Platformundan Başkan Çiftçi'ye ziyaret

AHİ Bektaş Platformu Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi’yi makamında ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) AHİ Bektaş Platformu Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi’yi makamında ziyaret etti.    Kültür sanat ve turizm konulu görüşmede projelerini anlatan Başkan Çiftçi, bu alanda faaliyet gösteren AHİ Bektaş Platformu ile İlçeye yatırımcı kazandırılması konusunda ortak çalışmalar yürütülmesinden memnuniyet duyacağını belirtti. 
AHİ Bektaş Platformu Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi’yi makamında ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) AHİ Bektaş Platformu Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi’yi makamında ziyaret etti. 

 

Kültür sanat ve turizm konulu görüşmede projelerini anlatan Başkan Çiftçi, bu alanda faaliyet gösteren AHİ Bektaş Platformu ile İlçeye yatırımcı kazandırılması konusunda ortak çalışmalar yürütülmesinden memnuniyet duyacağını belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.