Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Adalet Bakanı Bozdağ Nevşehir'e Geliyor

SİYASET 28.03.2017 - 12:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Adalet Bakanı Bozdağ Nevşehir'e Geliyor

Adalet Bakanı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ Nevşehir’e geliyor.
  Adalet Bakanı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ 31 Mart Cuma günü Nevşehir’e geleceği bildirildi.   AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylaması sürecinde çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtti. Bu kapsamda Nevşehir İl Seçim Koordinasyon Merkezi’nin programının çalışmaları doğrultusunda Nevşehir’i ziyaret edecek olan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın burada çeşitli ziyaretlerde bulunacağını ve Nevşehirlilerle bir araya geleceğini belirtti.   16 Nisan öncesi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini ve yeni anayasayı anlatacak olana Bekir Bozdağ’ın ilçe ve belde ziyaretleri yapmasının beklendiğini de ifade eden Tanrıver, “Sayın Bakanımız Bekir Bozdağ’ı halk oylaması sürecinde ilimizde misafir etmekten büyük mutluluk duyacağız” dedi.
Adalet Bakanı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ Nevşehir’e geliyor.

 

Adalet Bakanı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ 31 Mart Cuma günü Nevşehir’e geleceği bildirildi.

 

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylaması sürecinde çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtti. Bu kapsamda Nevşehir İl Seçim Koordinasyon Merkezi’nin programının çalışmaları doğrultusunda Nevşehir’i ziyaret edecek olan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın burada çeşitli ziyaretlerde bulunacağını ve Nevşehirlilerle bir araya geleceğini belirtti.

 

16 Nisan öncesi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini ve yeni anayasayı anlatacak olana Bekir Bozdağ’ın ilçe ve belde ziyaretleri yapmasının beklendiğini de ifade eden Tanrıver, “Sayın Bakanımız Bekir Bozdağ’ı halk oylaması sürecinde ilimizde misafir etmekten büyük mutluluk duyacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.