Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

‪Açıkgöz ve Menekşe’nin TBMM mesaisi 16 saat aralıksız sürdü

SİYASET 29.07.2020 - 09:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

‪Açıkgöz ve Menekşe’nin TBMM mesaisi 16 saat aralıksız sürdü

TBMM’de 226 sıra sayılı internet ortamına yapılan yayınların düzenlenmesi ve bu yayınlar yoluyla işlenen suçlarla mücadele edilmesine yönelik kanun görüşmesi 16 saat boyunca devam etti.
  AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’nin TBMM’de ki mesaisi 16 saat aralıksız sürdü. Yeni internet yasası yapılan uzun görüşmeler sonrasında kabul edilirken AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, “Saat 07.10 itibariyle; 226 Sıra sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesini muhteva eden Kanun teklifi Gazi TBMM Genel Kurulumuzda görüşülerek kabul edildi. Hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.   AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe ise açıklamasında, “Gazi Meclisimizde 16 saat aralıksız çalışarak İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun teklifimiz saat 07:13 itibari ile yasalaşmıştır. Milletimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.
TBMM’de 226 sıra sayılı internet ortamına yapılan yayınların düzenlenmesi ve bu yayınlar yoluyla işlenen suçlarla mücadele edilmesine yönelik kanun görüşmesi 16 saat boyunca devam etti.

 

AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’nin TBMM’de ki mesaisi 16 saat aralıksız sürdü. Yeni internet yasası yapılan uzun görüşmeler sonrasında kabul edilirken AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, “Saat 07.10 itibariyle; 226 Sıra sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesini muhteva eden Kanun teklifi Gazi TBMM Genel Kurulumuzda görüşülerek kabul edildi. Hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe ise açıklamasında, “Gazi Meclisimizde 16 saat aralıksız çalışarak İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun teklifimiz saat 07:13 itibari ile yasalaşmıştır. Milletimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.