Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz, ‘Şehrimize yeni yılın ilk müjdesi hayırlı olsun’

SİYASET 18.01.2021 - 13:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Açıkgöz, ‘Şehrimize yeni yılın ilk müjdesi hayırlı olsun’

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir’e yeni yılın ilk müjdesi olarak Güzel Sanatlar Lisesi ve 2 adet yurt binası verdi.
  AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, 2021 yılının ilk müjdesini 30 milyon liralık yatırım olarak açıkladı. Açıkgöz, Nevşehir’e bir Güzel Sanatlar Lisesi olmak üzere 2 adet yurdun kazandırıldığını müjdesini kamuoyu ile paylaştı. Açıkgöz, “Geleceğimizin teminatı gençlerimizin modern eğitim-öğretim ortamlarında geleceğe güvenle yürüyebilmeleri adına çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. 2021 yılında da önceliğimiz eğitimdir. Destekleri için başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, AK kadrolarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.   AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün açıklamış olduğu yeni yıl müjdelerinin ihalelerinin yapıldığı öğrenildi.
AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir’e yeni yılın ilk müjdesi olarak Güzel Sanatlar Lisesi ve 2 adet yurt binası verdi.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, 2021 yılının ilk müjdesini 30 milyon liralık yatırım olarak açıkladı. Açıkgöz, Nevşehir’e bir Güzel Sanatlar Lisesi olmak üzere 2 adet yurdun kazandırıldığını müjdesini kamuoyu ile paylaştı. Açıkgöz, “Geleceğimizin teminatı gençlerimizin modern eğitim-öğretim ortamlarında geleceğe güvenle yürüyebilmeleri adına çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. 2021 yılında da önceliğimiz eğitimdir. Destekleri için başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, AK kadrolarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün açıklamış olduğu yeni yıl müjdelerinin ihalelerinin yapıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.