MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz'den başkanlara teşekkür

SİYASET 28.11.2020 - 13:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Açıkgöz'den başkanlara teşekkür

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, özellikle Mart ayından bu yana ülkemizde etkisini sürdüren Korona virüs salgını sürecinde özverili çalışmalar sergileyen tüm belediye başkanlarına teşekkür etti.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, özellikle Mart ayından bu yana ülkemizde etkisini sürdüren Korona virüs salgını sürecinde özverili çalışmalar sergileyen tüm belediye başkanlarına teşekkür etti.   Gazeteci Ali Çamur'un hazırlayıp sunduğu radyo programına konuk olan, Ülke ve Nevşehir gündemine dair değerlendirmelerde bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Özellikle yaşadığımız Pandemi sürecinde vatandaşlarımıza her türlü kolaylığı sağlayan, vatandaşlarımızın her türlü sorunlarıyla bire bir ilgilenen başta Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Rasim Kardeşim olmak üzere bütün belediye başkanlarımıza şükranlarımı sunarım. Bu süreci inşallah hep birlikte, gerekli kurallara uyarak atlatacağız" ifadelerinde bulundu.    
AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, özellikle Mart ayından bu yana ülkemizde etkisini sürdüren Korona virüs salgını sürecinde özverili çalışmalar sergileyen tüm belediye başkanlarına teşekkür etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, özellikle Mart ayından bu yana ülkemizde etkisini sürdüren Korona virüs salgını sürecinde özverili çalışmalar sergileyen tüm belediye başkanlarına teşekkür etti.

 

Gazeteci Ali Çamur'un hazırlayıp sunduğu radyo programına konuk olan, Ülke ve Nevşehir gündemine dair değerlendirmelerde bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Özellikle yaşadığımız Pandemi sürecinde vatandaşlarımıza her türlü kolaylığı sağlayan, vatandaşlarımızın her türlü sorunlarıyla bire bir ilgilenen başta Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Rasim Kardeşim olmak üzere bütün belediye başkanlarımıza şükranlarımı sunarım. Bu süreci inşallah hep birlikte, gerekli kurallara uyarak atlatacağız" ifadelerinde bulundu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.