MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

‘Açık Aile’ Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelendi

KÜLTÜR-SANAT 08.02.2020 - 21:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

‘Açık Aile’ Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelendi

Özge Özberk ve Kubilay Penbeklioğlu'nun oynadığı “Açık Aile” adlı tiyatro oyunu Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelendi.
  Nevşehir Belediyesi ‘Tiyatro Geceleri’ etkinlikleri çerçevesinde Yönetmenliğini Dersu Yavuz Altun’un yaptığı ve Özge Özberk ve Kubilay Penbeklioğlu'nun oynadığı “Açık Aile” adlı oyun Nevşehirli sanatseverler ile buluştu.   Nobel Edebiyat ödüllü İtalyan oyuncu, yönetmen- yazar Dario Fo ve birlikte birçok oyunu yazıp oynadıkları Franca Rame’nin eserinden derlenen “Açık Aile” adlı komedi oyununda, kadın-erkek ilişkileri acımasız bir mizah diliyle sahneye taşındı.   Nevşehirlilerin büyük ilgi gösterdikleri oyunu izleyenler arasında Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve eşi Melek Arının yanı sıra belediye başkan yarımcıları da vardı.   Oyunun tüm bilet geliri ile daha önceki oyunlarda olduğu gibi engelliler için akülü araba alınacak.
Özge Özberk ve Kubilay Penbeklioğlu'nun oynadığı “Açık Aile” adlı tiyatro oyunu Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelendi.

 

Nevşehir Belediyesi ‘Tiyatro Geceleri’ etkinlikleri çerçevesinde Yönetmenliğini Dersu Yavuz Altun’un yaptığı ve Özge Özberk ve Kubilay Penbeklioğlu'nun oynadığı “Açık Aile” adlı oyun Nevşehirli sanatseverler ile buluştu.

 

Nobel Edebiyat ödüllü İtalyan oyuncu, yönetmen- yazar Dario Fo ve birlikte birçok oyunu yazıp oynadıkları Franca Rame’nin eserinden derlenen “Açık Aile” adlı komedi oyununda, kadın-erkek ilişkileri acımasız bir mizah diliyle sahneye taşındı.

 

Nevşehirlilerin büyük ilgi gösterdikleri oyunu izleyenler arasında Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve eşi Melek Arının yanı sıra belediye başkan yarımcıları da vardı.

 

Oyunun tüm bilet geliri ile daha önceki oyunlarda olduğu gibi engelliler için akülü araba alınacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.