MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Acıgöl'de TOKİ konutlarının inşasına başlandı

İLÇELER 27.09.2021 - 14:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Acıgöl'de TOKİ konutlarının inşasına başlandı

TOKİ tarafından Acıgöl ilçesine yapılacak 124 adet sosyal konut projesi inşaatının temel kazı işleri başladı.
    NEVŞEHİR(MHA) TOKİ tarafından Acıgöl ilçesine yapılacak 124 adet sosyal konut projesi inşaatının temel kazı işleri başladı.   Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından ilçede yapılacak 2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek olan 124 adet Sosyal Konut Projesi kapsamında yapılacak olan konutların inşaatının temel kazı işleri sürüyor.   
TOKİ tarafından Acıgöl ilçesine yapılacak 124 adet sosyal konut projesi inşaatının temel kazı işleri başladı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) TOKİ tarafından Acıgöl ilçesine yapılacak 124 adet sosyal konut projesi inşaatının temel kazı işleri başladı.

 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından ilçede yapılacak 2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek olan 124 adet Sosyal Konut Projesi kapsamında yapılacak olan konutların inşaatının temel kazı işleri sürüyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.