Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Acıgöl'de 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

İLÇELER 20.05.2016 - 00:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Acıgöl'de 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde 19 Mayıs büyük bir coşku ile kutlandı. İlçede günler öncesinden, futbol,voleybol,masa tenisi,turnuvaları  ile başlayan etkinlikler, bugün DİP lisesi bahçesinde  sahasında yapılan bayram kutlaması ile sona erdi. İlçede 19 Mayıs etkinlikleri, Hükümet konağı önünde  Atatürk anıtına sunulan çelenk sunma töreni ile başladı. DİP Lisesi bahçesinde devam eden etkinlikler Acıgöl Kaymakamı Mustafa Çakır, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş ve  Acıgöl Gençlik Hizmetleri Ve spor İlçe Müdürü Mustafa Koyuncu ,Acıgöl Garnizon Komutanının günün anlam ve önemini anlatan konuşmaları ile devam etti. İlçede bulunan okullar tarafından hazırlanan şiirlerin okunmasının ardından Şeref çağrısı ve tören geçişi yapıldı. İlçede bulunan okulların hazırlamış oldukları gösteri guruplarının bir birinden güzel gösterilerine halk, coşku ile alkışlayarak cevap verdi. Ardından Halk Oyunları Judo gösterisi Halat çekme yarışması ortaokul ve liseler atletizim yarışması düzenlendi.   Dereceye giren oyunculara ve futbol,voleybol,masa tenisinde şampiyon olan takımlara kupa ve madalyaları Acıgöl Kaymakamı Mustafa Çakır Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş Acıgöl Garnizon Komutanı Acıgöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Koyuncu verdiler. Bir üst kuşağa geçen judocularında yeni kuşaklarını bağladılar.

Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde 19 Mayıs büyük bir coşku ile kutlandı. İlçede günler öncesinden, futbol,voleybol,masa tenisi,turnuvaları  ile başlayan etkinlikler, bugün DİP lisesi bahçesinde  sahasında yapılan bayram kutlaması ile sona erdi.



İlçede 19 Mayıs etkinlikleri, Hükümet konağı önünde  Atatürk anıtına sunulan çelenk sunma töreni ile başladı. DİP Lisesi bahçesinde devam eden etkinlikler Acıgöl Kaymakamı Mustafa Çakır, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş ve  Acıgöl Gençlik Hizmetleri Ve spor İlçe Müdürü Mustafa Koyuncu ,Acıgöl Garnizon Komutanının günün anlam ve önemini anlatan konuşmaları ile devam etti.



İlçede bulunan okullar tarafından hazırlanan şiirlerin okunmasının ardından Şeref çağrısı ve tören geçişi yapıldı. İlçede bulunan okulların hazırlamış oldukları gösteri guruplarının bir birinden güzel gösterilerine halk, coşku ile alkışlayarak cevap verdi.



Ardından Halk Oyunları Judo gösterisi Halat çekme yarışması ortaokul ve liseler atletizim yarışması düzenlendi.

 


Dereceye giren oyunculara ve futbol,voleybol,masa tenisinde şampiyon olan takımlara kupa ve madalyaları Acıgöl Kaymakamı Mustafa Çakır Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş Acıgöl Garnizon Komutanı Acıgöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Koyuncu verdiler. Bir üst kuşağa geçen judocularında yeni kuşaklarını bağladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.