Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Acı Haberler Peş Peşe Geldi 6 Şehit

GÜNCEL 24.06.2016 - 12:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Acı Haberler Peş Peşe Geldi 6 Şehit

Hakkari Çukurca karayolunda el yapımı patlayıcıların infilak ettirilmesi sonucu 4 asker şehit oldu.
Hakkari Çukurca karayolunda el yapımı patlayıcıların infilak ettirilmesi sonucu 4 asker şehit oldu.    Derik İlçesi'ne bağlı Akçay Köyündeki Soğukkuyu Jandarma Karakolu'na bugün sabah saat 06.30'da bir grup PKK'lı tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.   Güvenlik güçlerinin karşı ateşi üzerine çatışma çıktı. Çatışmanın haber verilmesi üzerine saldırıya uğrayan karakola Derik'ten takviye timler gönderildi.   Gelen takviye birliklerine pusu kuran PKK'lı teröristlerin açtığı ilk ateşte 1 astsubay ve 3 uzman çavuş şehit oldu. Bölgeye sevk edilen takviye timler, PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için operasyonu sürdürüyor. Şehit olan astsubay'ın Kırşehirli olduğu açıklandı. İLÇE JANDARMA KARAKOLUNA SALDIRI Dün akşam da Mardin Ömerli'de ilçe jandarma komutanlığına bomba yüklü araçla saldırı düzenlenmiş, 2 sivil hayatını kaybetmişti. Saldırıda 3'ü asker 12 kişi de yaralanmıştı.    Şehit Mustafa Gevrek'in büyüdüğü Burak Apartmanı'na büyük boy bayrak asıldı. Kırşehir'i yasa boğan şehidin, Cumartesi günü Cacabey Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra Kırşehir Şehitliği'nde toprağa verileceği bildirildi        
Hakkari Çukurca karayolunda el yapımı patlayıcıların infilak ettirilmesi sonucu 4 asker şehit oldu.

Hakkari Çukurca karayolunda el yapımı patlayıcıların infilak ettirilmesi sonucu 4 asker şehit oldu. 

 

Derik İlçesi'ne bağlı Akçay Köyündeki Soğukkuyu Jandarma Karakolu'na bugün sabah saat 06.30'da bir grup PKK'lı tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

 

Güvenlik güçlerinin karşı ateşi üzerine çatışma çıktı. Çatışmanın haber verilmesi üzerine saldırıya uğrayan karakola Derik'ten takviye timler gönderildi.

 

Gelen takviye birliklerine pusu kuran PKK'lı teröristlerin açtığı ilk ateşte 1 astsubay ve 3 uzman çavuş şehit oldu. Bölgeye sevk edilen takviye timler, PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için operasyonu sürdürüyor. Şehit olan astsubay'ın Kırşehirli olduğu açıklandı.

İLÇE JANDARMA KARAKOLUNA SALDIRI

Dün akşam da Mardin Ömerli'de ilçe jandarma komutanlığına bomba yüklü araçla saldırı düzenlenmiş, 2 sivil hayatını kaybetmişti. Saldırıda 3'ü asker 12 kişi de yaralanmıştı. 

 

Şehit Mustafa Gevrek'in büyüdüğü Burak Apartmanı'na büyük boy bayrak asıldı. Kırşehir'i yasa boğan şehidin, Cumartesi günü Cacabey Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra Kırşehir Şehitliği'nde toprağa verileceği bildirildi

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.