Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

50. Yıl Parkında Yenileme Çalışmaları Başladı

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.09.2014 - 10:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

50. Yıl Parkında Yenileme Çalışmaları Başladı

Nevşehir Belediyesi’nin Nevşehir’in Bakanlar Kurulu kararı ile 20 Temmuz 1954 tarihinde İl haline getirilişinin 50. Yılı nedeniyle  Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde yaptırdığı 50. Yıl Parkı’nda yenileme çalışmaları başlatıldı. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in talimatı doğrultusunda, Bakanlar Kurulu tarafından Nevşehir’in il haline getirilişinin 50. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde içerisinde bir de çeşmenin de yer aldığı yeşil alan çocuk oyun parkı ve gezinti yolları ile 50. Yıl parkı adı altında hizmete kazandırılmıştı. Aradan geçen 10 yıllık süre içerisinde parkta gözlemlenen eksiklikler kapsamında bir dizi yenileme çalışmalarına Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından başlandı. Çalışmalar çerçevesinde yürüyüş yolları yeniden düzenlenirken, 50. Yıl Parkı’nın sulanması da otomatik olarak gerçekleştirilecek. Ayrıca parkın farklı alanlarına kamelyalar konulacak.
Nevşehir Belediyesi’nin Nevşehir’in Bakanlar Kurulu kararı ile 20 Temmuz 1954 tarihinde İl haline getirilişinin 50. Yılı nedeniyle  Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde yaptırdığı 50. Yıl Parkı’nda yenileme çalışmaları başlatıldı.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in talimatı doğrultusunda, Bakanlar Kurulu tarafından Nevşehir’in il haline getirilişinin 50. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde içerisinde bir de çeşmenin de yer aldığı yeşil alan çocuk oyun parkı ve gezinti yolları ile 50. Yıl parkı adı altında hizmete kazandırılmıştı.
Aradan geçen 10 yıllık süre içerisinde parkta gözlemlenen eksiklikler kapsamında bir dizi yenileme çalışmalarına Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından başlandı.
Çalışmalar çerçevesinde yürüyüş yolları yeniden düzenlenirken, 50. Yıl Parkı’nın sulanması da otomatik olarak gerçekleştirilecek. Ayrıca parkın farklı alanlarına kamelyalar konulacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.