MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

1.Dönem sonu değerlendirmesi yapıldı

EĞİTİM 24.01.2020 - 11:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

1.Dönem sonu değerlendirmesi yapıldı

2019/2020 eğitim-öğretim yılı 1. dönem sonu değerlendirmeleri Milli Eğitim Müdürü Murat Demir başkanlığında Nevşehir Lisesi konferans salonunda yapıldı.
NEVŞEHİR(MHA) 2019/2020 eğitim-öğretim yılı 1. dönem sonu değerlendirmeleri Milli Eğitim Müdürü Murat Demir başkanlığında Nevşehir Lisesi konferans salonunda yapıldı.   İlimiz genelindeki tüm ortaokul müdürlerinin katılmış olduğu toplantıda okullarımızın öncelikle 1. dönem boyunca yapmış oldukları faaliyetler gözden geçirilerek 2. Dönem için planlamalar yapıldı.   Ayrıca okullarımızda 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda yapılacak işler, Tasarım ve Beceri Atölyelerinin etkin kullanımı, okulların bakım, onarım, ısınma işleri; Destekleme ve Yetiştirme Kursları, EBA kullanım raporları, LGS başarı durumları ayrıntılarıyla ele alınarak sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.   2019-2020 Eğitim Öğretim yılı 2.döneminin başarılı ve verimli geçeceğine olan inancını dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, okul müdürlerine teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.  
2019/2020 eğitim-öğretim yılı 1. dönem sonu değerlendirmeleri Milli Eğitim Müdürü Murat Demir başkanlığında Nevşehir Lisesi konferans salonunda yapıldı.

NEVŞEHİR(MHA) 2019/2020 eğitim-öğretim yılı 1. dönem sonu değerlendirmeleri Milli Eğitim Müdürü Murat Demir başkanlığında Nevşehir Lisesi konferans salonunda yapıldı.

 

İlimiz genelindeki tüm ortaokul müdürlerinin katılmış olduğu toplantıda okullarımızın öncelikle 1. dönem boyunca yapmış oldukları faaliyetler gözden geçirilerek 2. Dönem için planlamalar yapıldı.

 

Ayrıca okullarımızda 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda yapılacak işler, Tasarım ve Beceri Atölyelerinin etkin kullanımı, okulların bakım, onarım, ısınma işleri; Destekleme ve Yetiştirme Kursları, EBA kullanım raporları, LGS başarı durumları ayrıntılarıyla ele alınarak sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.

 

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı 2.döneminin başarılı ve verimli geçeceğine olan inancını dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, okul müdürlerine teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.